Danas je za Jelenu Karleušu najtužniji dan.

Obeležila je treću godinu od kako u njenom životu nije majka Divna za koju je bila veoma vezana i čije slike, gotovo svakodnevno deli na mrežama.

Pevačica je najpre podelila stori na kom su stajale tri trojke, a potom je u objavi prvi put otkrila neke detalje iz života za koje mnogi nisu znali.

"Moja lepotica, moja večna rana… Danas se navršava 3 godine kako nas je Divna napustila…. Ali samo u fizičkoj formi. Dok moje srce kuca, ona je živa…", započela je Jelena.

Jelena Karleuša najpre podelila stori na kom su stajale tri trojke.
pritnscreen/instagram 

"Čitav život bila sam na neki način opsednuta brojem 3 i Divna je to znala. Uvek sam birala taj broj u svemu, od brojeva telefona, terala Duška da nosi broj 3 na dresu jer sam smatrala da donosi sreću, nameštala broj 3 u svakoj životnoj situaciji itd itd. A onda… Moja majka je umrla 3. marta (3.3.)a da nisam tog dana ni shvatila da je upravo taj datum… ", nastavila je pevačica i potom otkrila još detalja o majci i onome šta je usledilo..

"Kad smo za nju birali grobnicu izabrala sam po mom mišljenju najadekvatniju u novonastalom posebnom delu Bežanijskog groblja… nekoliko dana kasnije, videla sam da ta parcela nosi broj 1/33. Da li su naše sudbine matematički proračun Matriksa u kom nesvesno živimo? Da li u toj matematici Univerzuma mi nastavljamo da živimo u nekom drugom broju posle ovozemaljske smrti….? Ili ja samo tražim utehu u bolu koji ne prestaje… Biće da je to. Od kad je otišla ja nemam kome da se požalim kad mi je teško", završila je Jelena bolnu ispovest.

Komentari podrške samo su se nizali, a mnogi su saosećali sa bolom pevačice. Podsetimo, novinarka i radijska voditeljka, Divna Karleuša, napustila nas je zauvek na današnji dan, pre tačno tri godine. Majka Jelene Karleuše preminula je 3. marta 2019. godine od posledica kancera sa kojim je mesecima unazad vodila tešku bitku.

Majka Jelene Karleuše, Divna, preminula je pre tri godine.
pritnscreen/instagram 

Ovaj strašan gubitak slomio je Jelenu što se videlo i na sahrani, koja je usledila tri dana nakon što je preminula, po njenom izgledu. Na sahrani majke pojavila se sa potpuno kratkom kosom, što je tada zaprepastilo javnost, a kako je kasnije objasnila, njoj je mnogo ranije počela da opada kosa od stresa, zbog čega je u teškom trenutku odlučila da je potpuno iseče.

Jelena Karleuša odsekla je kosu nakon sahrane.
ATA Images 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!