Jelena Karleuša se razvodi nakon 14 godina braka, a tužne vesti saopštila je preko svog Instagram profila. 

Pevačica se obratila pratiocima rečima:  

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice", započela je Karleuša.

"Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na šta sam navikla... pa navalite", bila je oštra pevačica.

Jelena Karleuša se razvodi nakon 14 godina braka.
pritnscreen/instagram 

"Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decvom pripada meni. Bilo kakava napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je Jelena.

Podsetimo, Jelena i 7 godina mlađi fudbaler Duško Tošić upoznali su se 2007. godine. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20. Emocije su planule, a činjenica da je Duško ispunio dečačke snove kada je prvi put poljubio Karleušu dovoljno govori sama za sebe.

Jelena i Duško upoznali su se 2007. godine.
inastagram 

- Prava je lavica, ali u mom zagrljaju maca koja prede - govorio je tada Tošić za Gloria magazin. Iz svake njegove reči moglo se naslutiti da je bivši fudbaler lud za atraktivnom pevačicom.

U braku su dobili dvoje dece, Atinu i Niku, a tokom svih ovih godina, nekoliko puta se govorilo da su u krizi, ipak, činilo se da su do sada uspevali svaki put to da prevaziđu.

Jelena je u braku sa Duškom dobila dve ćerke.
pritnscreen/instagram 

Nažalost, kako stvari stoje, prepreke ovog puta nisu uspeli da pređu, a još njihovih fotografija iz dana najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su izgledali Jelena Karleuša i Duško Tošić u vreme najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!