Menedžer i dugogodišnji saradnik i prijetalej Jelene Karleuše, Zoran Birtašević godinama je najveća podrška pop divi, kako poslovno tako i privatno.

Zoran je posvećen Jeleninoj karijeri, sa njom radi na svim njenim projektima, a zajdno su uspeli da pomere granice i na ovim prostorima donesu nešto do sada neviđeno.

Zoran Birtašević ujedno i najbolji prijatelj Jelena Karleuše, što je ona sama nekoliko puta i naglasila, te je tako prolazio sa njom kroz sve teške momente i bio joj velika podrška.

Jelena se pre nekoliko dana u pratnji Zorana Birtaševića pojavila u tužilaštvu na saslušanju povodom navodnog sukoba koji se desio između nje i supruga na božićno jutro ove godine.

Birtašević je prvi put progovorio o odnosu sa Jeleninim suprugom putem svog Instagrama.

Name, Zoran je na svom Instagram profilu odgovarao na pitanje pratioca, a između ostalog tu se našlo i pitanje u kakvim je odnosima sa Duškom Tošićem.

zoran i jelena godinama su prijatelji
Antonio Ahel/ATAIMAGES 

"Ni u kakvim", napisao je Zoran kratko i jasno. Pored toga Zoran je odgovarao i na pitanja o Jeleninom novom albumu "Alpha" koji bi trebalo da ugleda svetlost dana za nekoliko meseci, a ako je suditi po komentarima i njegovim odgovorima, JK svojoj publici sprema nešto do sada neviđeno.

pritnscreen/instagram Pevačicin prijatelj otkrio u kakvim je odnosima s Duškom

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Karleuša slavi dan ljubavi: Jelenina kuća zatrpana cvećem, svi se pitaju jedno! Instagram