Domaća javnost ostala je u šoku kada je Jelena Karleuša potvrdila na svom Instagramu da se nakon 14 godina braka razvodi od svog supruga Duška Tošića sa kojim je dobila i dvoje dece - ćerke Atinu i Niku.

Jelena je tom prilikom otkrila detalje razlaza otkrivši da je imovina prepisana na decu, a da je starateljstvo njeno.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice. Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na šta sam navikla... pa navalite", započela je Jelena.

"Preživela sam sve pa ću i ovo. Život ide dalje. Kako bih sprečila netačne natpise, sva bračna imovina prepisana je na našu decu, starateljstvo nad našom decvom pripada meni. Bilo kakava napisana laž rezultiraće tužbom kao i do sada. Neću se više oglašavati ovim putem", napisala je na svom Instagramu.

Inače, fudbaler i pevačica upoznali su se davne 2007. godine, a pre nego što je između njih planula ljubav, Jelenu su povezivali sa brojnim moćnim muškarcima. 

1. Zoran Davidović Ćanda

Jelena Karleuša se davne 1999. godine zabavljala sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Bio je njena velika ljubav, ali se nažalost priča nije završila "hepi endom". 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog, a lepa pevačica napravila je malu pauzu u karijeri nakon kobnog događaja.

Zoran Davidović Ćanda i Jelena Karleuša zabavljali su se 1999. godine.
privatna arhiva/Kurir 

Naredne godine objavila je album "Ludača", na kom se našla i jedna od njenih najlepših balada koju je posvetila upravo Zoranu.

2. Bojan Karić

Jeleni se sreća osmehnula na ljubavnom nebu 2002. godine kada je, nakon što je snimila album za "BK Sound" otpočela romansu sa jednim od najbogatijih ljudi Srbije i naslednikom bogate imperije, Bojanom Karićem. Venčali su se u septembru 2004. godine, a na "svadbi veka" Jelena je nosila bajkovitu satensku venčanicu koja je i dan-danas inspiracija mnogima.

3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa biznismenom Vladanom Marićem. Ova ljubavna priča započeta je sredinom jula 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

4. Duško Tošić

Pevačica je 2007. godine upoznala sedam godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20. Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a posle dva dana poznanstva je otišla kod njega u Francusku.

Jelena Kareuša i Duško Tošić upoznali su se 2007. godine.
pritnscreen/instagram 

Osim izgledom, osvojio ju je pažnjom i u njemu je pronašla čoveka sa kojim bi želela da ima decu. Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se seća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Jelena i Duško imaju dve ćerke - Atinu i Niku, a još njihovih fotografija iz dana najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

printscreen/instagram, pritnscreen/instagram Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode se nakon 14 godina braka.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!