Jelena Karleuša objavila je putem Instagrama da se razvodi od Duška Tošića. Pevačica i fudbaler bili su u braku 14 godina u kojem su dobili dve ćerke Atinu i Niku.

"Duško i ja smo se dogovorili da sporazumno okončamo naš brak posle 14 godina. Nažalost, Duško ne vidi više sebe kao deo naše porodice.

Tehničko pravne stvari će biti sporazumno rešene u narednom periodu. U ovom teškom periodu za našu porodicu i decu neću da molim za razumevanje medija jer je to uzaludno. Od javnosti ne očekujem ni ljudskost ni razumevanje, samo likovanje i ispiranje usta našim životom jer je to nešto na šta sam navikla... pa navalite", objavila je Jelena između istalog.

jelena karleuša potvrdila da se razvodi od duška tošića
ATA Images 

Podsetimo, Jelena i Duško venčali su se 28. juna 2008. godine. Pop diva tada je bila u sedmom mesecu trudnoće, a mnogima je bila zanmiljiva priča o njihovom upoznavanju.

Jelena Karleuša pala je brzo na šarm Duška Tošića. Svojevremeno se pisalo da je fudbaler „danima obigravao oko Jelene i pozivao je da prihvati odlazak na večeru, šaljući joj SMS poruke i cveće na prag njene kuće na Bežanijskoj kosi“.

jelena i duško bili su 15 godina u braku
printscreen/instagram 

Već na samom početku veze, par je provodio svaki slobodan trenutak zajedno, a Jelena je često boravila u francuskom Munbelijaru, gde je Duško tada stanovao.

Štaviše, pevačica je viđena kako u društvu predsednika Tošićevog tadašnjeg kluba iz VIP lože prati jedan meč, a pisalo se i da je Duško toliko zaljubljen da je jednom prilikom privatnim avionom doleteo u Beograd samo da bi video svoju devojku i odmah se vratio u Francusku.

I sama Jelena kasnije je priznala da je Duško bio taj da koji je inicirao njihovu priču.

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su izgledali Jelena Karleuša i Duško Tošić u vreme najveće ljubavi.

"Obično sam ja bila ta koja je birala muškarce, ali kada je reč o Dušku, on je bio taj koji je mene izabrao i nije odustao. Ja sam neko ko je na prvu loptu odbojan, agresivan i malo koji muškarac je prelazio preko tog mog vrlo agresivnog stava, ali on je zacrtao svoju priču", rekla je JK jednom prilikom.

Duško nije lako odustajao, a uvek joj je bio ogromna podrška.

"On je bio jako uporan. Prvo sam “zgrešila” s njim, a onda sam na Guglu proverila koliko ima godina. On je tad imao 21 i ja sam mu rekla: “Dečko, sad ćeš ti morati da me oženiš, pošto ova bruka mora da se opravda.”

Šalu na stranu imala sam sreću da imam pored sebe dobrog i kvalitetnog čoveka koji mi se nije mešao i nije me sputavao u ovom mom ludilu – isterivanju pravde", ispričala je Jelena.

Dve godine kasnije, njih dvoje su se venčali, a ubrzo su stigle i njihove ćerke Atina i Nika.

jelena karleuša i duško tošić imaju dve ćerke
Instagram 


Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!