Kajli Džener odavno diktira modne trendove, ali ono što je poslednje pokušala da "progura", definitivno nije za svakog. Naime, ona se fotografisala u novom modelu kupaćeg kostima iz kolekcije Jean Paul Gaultier, što ne bi bilo ništa čudno da njegov dezen nije bukvalno fotografija ženskih bradavica.

Dakle, bikini koji bi trebalo da "sakrije" grudi, zapravo ih otkriva, a najmlađa milionerka uz objavu na Instagramu je napisala: "Oslobodite bradavice". Inače, cena ovog komada je "tričavih" 325 dolara, tako da definitivno nije za one sa "plićim" džepom.

Kupaći je u boji kože, a na gornjem delu nacrtane su bradavice, koje izgledaju kao prave. Samim tim, ako ga obučete, delovaće kao da ste promašili plažu i da ste u potrazi za nudističkim delom.

"Moraš da daš upozorenje, mislio sam da sam kliknuo na pogrešnu aplikaciju", "Kakv šok!", "Ovo toliko stvarno izgleda", "Svi se ponadali da su prave", glasili su neki od komentara.

Najmlađa Dženerka je u prvi plan istakla ogromne grudi, a mnogi su komentarisali ispod objave da im je čak i neprijatno, a ovo je definitivno jedno od njenih "najbezobraznijih izdanja".

pritnscreen/instagram Pogledajte neka od Kajlinih izdanja u kupaćem kostimu.

Iako je do sada važilo pravilo da sve što članice Kardašijan/Džener klana postane instant hit, mnogi su ubeđeni da ovog puta to neće biti slučaj, jer se ženama, većinski, ovakav model kupaćeg kostima nije dopao.

Ovo je, kako mnogi kažu, samo još jedan u nizu Kajlinih promašaja koje ređa još od Met gale kada se pojavila na crvenom tepihu u venčanici sa kačketom zbog kog su je mnogi ismevali, smatrajući je, citiramo "glavatom"

Kajli Džener ismevali su na Met Gali.
JOHN ANGELILLO / UPI / Profimedia 

No, šta vi kažete, da li vam se ovako nešto dopada ili ni u ludilu ne biste nosile takav kupaći kostim? Glasajte u anketi i podelite sa nama vaše mišljenje. 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!