Poslednjih dana mrežama kruži veliki broj lažnih čitulja poznatih.

Na "udaru" su se našli brojni mladi pevači i pevačice, kao i članice benda "Hurricane".

O svemu je prva javno progovorila supruga brata pevačice Teodore Džehverović, Adrijana, inače influneserka i makeup umetnica

"Draga deco, nadam se da ste ovakvim gestom učinili svoje roditelje ponosnim. Bravo", napisala je Adriana i dodala:

"Nadam se da ću jednog dana naći roditelje ove dece da im čisto kažem da nažalost nisu uspeli, mogu slobodno reći ni u čemu", dodala je ona.

Adriana Kadar javno je progovorila o lažnim umrlicama koje kruže mrežama.
pritnscreen/instagram 

Na sledećem storiju podelila je i lažne čitulje Uraganki, uz reči:

"Ej? Bože dragi, molim te prosvetli dečicu. Da li ste normalni? Da li znate da to nije dobro što radite? Zamislite da im se nešto desi zbog ovoga? Jer svi znamo za šta se koriste umrlice. Gospode Bože", aludirajući da ovakve stvari, iako su dobrim delom bezopasne, odnosno samo doraz nečije netrpeljivosti bez stvarne namere da se nekome naudi, nekad mogu značiti i "najavu" određenih krivičnih dela, što ne moramo ni da napominjemo koliko je opasno.

Adriana Kadar objavila je i lažne umrlice Uraganki.
pritnscreen/instagram 

Povodom cele situacije Sanja, Ksenija i Ivana oglasile su se za "Telegraf" i kratko prokomentarisale čitavu situaciju: "Takvim bolestima treba stati na put i iskreno se nadamo da hoće. Nemamo dalji komentar o ovom slučaju".

Hurricane su ostale u šoku nakon što su njihove umrlice preplavile mreže.
ATA Images 

Iako se često govori da je cena slave visoka, te nije retkost da poznati javno pričaju ne samo o lepim stvarima koje doživljavaju od strane fanova, ovakve stvari definitivno su nešto o čemu treba povesti računa, pogotovo ako zaista iza svega stoje deca.

Setimo se samo cele priče sa "ukizmom", kada su fanovi influenserke i tiktokerke Une Kablar, poznatije kao Uki Q, osnovali kult u kom su čak žrtvovali manje životinje.

Na samom kraju čak se i Una oglasila javno i zamolila pratioce da ne rade takve stvari, iako je prošlo poprilično vremena dok se cela situacija nije smirila i razrešila.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!