Una Kablar, poznatija kao UkiQ, jedna je od najpoznatijih tiktokerki na ovim prostorima. Prepoznatljiva je po neobičnom stilu oblačenja, brojnim tetovažama, pirsinzima, ali i po ljubavi prema egzotičnim životinjama.

Podsetimo, Una je do sada imala guštera gekona, kornjače, psa, mačke, ali i zmije. Takođe, pre samo nekoliko meseci, Srbiju je potresla vest da je jedna devojčica u nameri da se približi svom idolu, ubila hrčka koji joj je poklonila Una lično.

Kasnije su se javili navodi da je devojčica bila jedna od "ukista", odnosno jedna od grupe koja je podržavala takozvani "ukizam", kult stvoren oko lika i dela slavne influenserke.

ukiq sa zmijom
printscreen/instagram 

Na samom kraju je i Una morala da se oglasi kako bi se stalo na put zapravo opasnom ponašanju brojnih maloletnika.

Una se u međuvremenu okušala i u muzičkim vodama, najpre sa dečkom, Sergejom Pajićem, a njihova pesma je u rekordnom roku ušla u trending i za sada ima preko 5 miliona pregleda, a pre nekoliko dana izašla je i njena nova pesma sa Vukom Mobom koja je već blizu prvog miliona.

Uki samo na Instagramu prati skoro pola miliona ljudi, a na TikToku je ta cifra daleko veća, odnosno, na ovoj mreži prati je preko milion ljudi. Iako svoju privatnost pokušava da sakrije od očiju javnosti, sada je napravila presedan i otkrila fanovima ono što ih je dugo zanimalo.

Ona je na svoj insta stori okačila prozor gde su joj fanovi postavljali pitanja, a jedno od pitanja koje je privuklo najviše pažnje je vezano upravo za njen izgled dok je bila tinejdžerka i kada je završavala školu.

"Je l imaš sliku sa velike i male mature?" bilo je jedno od pitanja koje je tiktokerka dobila, a nije se libila da im pokaže i postavi slike.

ukiq mala matura
printscreen/instagram/uki_q 

Za malu maturu ona je odabrala kratku bebi roze haljinu sa tilom, a sve je uparila sa cipelama sa platformom. Međutim, više je nego evidentno da je i tada imala specifičan stil, pa prednje pramenove kose ofarbala u plavo.

ukiq velika matura
printscreen/instagram/uki_q 

Kada je u pitanju velika matura, tada je odabrala nešto ozbiljniju varijantu. U pitanju je duga crvena haljina, a na glavi je imala i krunu, dok joj je usne krasio crveni ruž. Već tada je na ruci imala tetovažu, a njen stil se, kao što je poznato, umnogome izmenio u narednim godinama. Više njenih fotografija pogledajte u galeriji:

printscreen/instagram Uki Q