Članice grupe "Hurricane", Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić neprestano su tema javnosti kada je njihov ljubavni život u pitanju.

Javnost su osvojile izgledom, harizmom, glasom i pesmama koje se uvek nađu u vrhu trendinga, pa samim tim i ne čudi zašto se svi raspituju o tome koji momci su osvojili srca ovih devojaka.

Ipak, Uraganke su sada otkrile da bi volele da se udaju u novoj godini, kao i da naprave svadbu istog dana. Kako kažu, uz svadbu bi volele da ujedno naprave i koncert.

Ksenija, Ivana i Sanja otkrivaju da bi volele da se udaju u 2022. godini.
ATA Images 

- Želimo da se udamo u 2022. godini. Napravićemo svadbu u isto vreme. To bi bio spektakl. Zamislite kako bi izgledale sve te zvanice na jednom mestu. Koliko bismo gostiju imale, mogle bismo lagano da ih sve pozovemo da dođu u Arenu i tu napravimo svadbu i koncert u isto vreme.

Ali svi moraju da donesu poklone, posebno koverte. Pored svadbe, želja nam je i koncert u Areni - ispričala je Sanja za Blic.

Tom prilikom devojke su otkrile i da li su u vezi.

Ksenija je najpre rekla kako je već četiri godine u skladnoj vezi sa Nikolom Todorovićem, odnosno od samog nastanka njihove grupe "Hurricane".

Ksenija Knežević je već nekoliko godina u stabilnoj vezi, a sa dečkom je započela zajednički život.
Instagram 

Ivanu Nikolić mediji su prethodnih nedelja povezivali sa košarkašem Majkom Cirbesom, posebno nakon što je osvanuo snimak pevačice kako bodri košarkaše na utakmici.

- Gde mi je sad momak? Gde mi je taj muškarac? Neka nekad dođe taj muškarac da me podrži kada imam bitan događaj. Sportski sam tip i ranije sam išla na utakmice. Nemam ništa sa Majkom Cirbesom. Čestitala sam na pobedi i podržala momke - poručila je Ivana.

Ivana Nikolić tvrdi da nije u vezi sa košarkašem Majkom Cirbesom.
Instagram 

I njenu koleginicu, Sanju Vučić su u poslednje vreme povezivali sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, ali i sa misterioznim španskim biznismenom.

- Nemanja Gudelj i ja smo bliski, ali nismo u vezi. Pre neki dan sam pročitala i da me je smuvao milioner. Kako sad to? Ja sam žena iz posla, ne trebaju mi vile i milioni - našalila se Sanja.

Sanja Vučić ističe da joj je Nemanja Gudelj samo prijatelj.
Instagram 

Podsetimo, u poslednje vreme se sve više šuška o raspadu popularne grupe, zbog čega su Ksenija, Ivana i Sanja nedavno oglasile.

- Od prvog dana nas razvode. To ništa nije poteklo od nas, radimo zajedno, super nam ide i to je to - rekla je Ksenija Knežević.

Nakon toga otkrile su i oko čega se najčešće svađaju.

Iako svi misle da se grupa "Hurricane" raspada, Ksenija, Ivana i Sanja dokazuju da je to daleko od istine.
ATA Images 

- Naravno uvek se desi sukob u smislu ''Zašto si ti danas obula štikle, ako smo rekli da ćemo patike'', u tom smislu imamo čarke, a ne da je neka ljubomorna na neku. Uvek stavljamo problem u ruke stiliste, ako stilista izabere, nema ko šta da se ljuti, osim ako se međusobno dogovorimo i zamenimo - rekla je Sanja Vučić.

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!