I dok o pojedinim vezama i momcima Sanje Vučić i Ksenije Knežević po nešto znamo, ljubavni život Ivane Nikolić je malo poznat javnosti.

Nedavno je u potpunosti promenila imidž, a zanosnu crvenokosu još uvek nismo imali prilike da vidimo sa jačom polovinom.

Ne krije da nije zaljubljena i da je izuzetno posvećena poslu i nastupima sa svojim koleginicama, a ovoga puta je otkrila da bi u jednom od spotova volela da sarađuje sa Milošem Bikovićem.

Ivana Nikolić otkriva da bi volela da glumi sa Milošem Bikovićem u "Južnom vetru"
Instagram 

Kako je priznala, ne zanima je da li je slobodan ili zauzet, ali i ne smatra da je to za takav vid saradnje uopšte važno.

- Volela bih da nešto radimo sa Milošem Bikovićem. Ne znam da li je on slobodan ili zauzet, ali to za saradnju nije ni bitno. Znam da tražimo glumca za novi spot, a ko će to biti, odlučiće reditelj.

Super bi bilo da posle Baće to bude Petar Maraš. Sviđa mi se njegov lik u "Južnom vetru" - rekla je Ivana za Informer.

Osim toga, Nikolićeva je otkrila da bi volela da se oproba u glumačkim vodama, i to upravo u nastavku "Južnog vetra".

Ivani iz grupe "Hurricane" se mnogo dopada lik iz "Južnog vetra" kog tumači Miloš Biković.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Volela bih da dobijem poziv za nastavak serije ili filma "Južni vetar" i vrlo rado ću se odazvati ukoliko se to desi. Pevanje mi je profesija, a bilo bi lepo da se oprobam i u glumi - dodala je.

Ivana je trenutno bez emotivnog partnera, ali ne krije da priželjkuje novu ljubav.

- Nemam dečka, ali daj Bože da se u novoj godini zaljubim i da se promeni moj status. Trenutno sam fokusirana na posao i rad sa mojim koleginicama iz grupe Sanjom Vučić i Ksenijom Knežević - priznala je.

Ivana Nikolić bi volela da se u spotu grupe "Hurricane" pojavi Miloš Biković.
pritnscreen/instagram 

Podsetimo, Ivana je nedavno otkrila da je svesna da njen posao donosi i tračeve, na koje se polako navikava.

- Svi tračevi me podjednako izluđuju. Ne volim laži, tračarenje i izmišljanje. Naravno, u svakom poslu ga ima pa tako i u ovom našem, ali vremenom postajem svesna da se protiv toga ne može - rekla je Ivana u intervjuu za 24sedam i dodala da ne voli da odgovara na pitanja o ljubavnom statusu.

- Ne volim da pričam o svom emotivnom životu. Pokazalo se da sam najsrećnija kad o tome ne pričam - rekla je.

Ivana Nikolić priznaje da nema dečka, ali da bi volela da se to ostvari u 2022. godini
ATA Images/Antonio Ahel 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!