Popularne devojke i članice grupe "Hurricane" Ksenija Knežević, Ivana Nikolić i Sanja Vučić u poslednje vreme su glavna meta medija zbog sve većeg šuškanja da se ovaj trio raspada. Ipak, novim pesmama, spotovima i zajedničkim pojavljivanjima u emisijama, pevačice uspešno "ruše" ove navode.

Ovoga puta, povod da se o ovim devojkama priča, jeste odluka da Fondaciji "Novak Đoković" poklone 2 miliona dinara! Naime, one su rešile da sav novac koji su zaradile na Jutjubu, daju u humanitarne svrhe.

Članice grupe Hurricane odlučile da svu zaradu od Jujtuba daju Fondaciji Novak Đoković.
ATA Images 

- Donirali smo 2.000.000 dinara Noletovoj fondaciji! Odlučile smo da novac koji smo zaradile od pregleda na Jutjubu za pesme "Foliro" i "Tuturutu" ne uzmemo za sebe, već da poklonimo onome kome je zaista potrebno.

Dopada nam se kako funkcioniše fondacija našeg slavnog tenisera, pa smo iz tog razloga odlučile da baš njemu damo novac, koji će on proslediti dalje - kaže za "Informer" Ksenija, a njena koleginica Ivana dodaje da veoma poštuje i Novaka i Jelenu Đoković:

- Novak je pravi car, uvek navijam za njega. Sviđa mi se i to što su on i njegova supruga Jelena veoma posvećeni humanitarnom radu.

Osim ovog gesta, Sanja Vučić rešila je da na još jedan, za mnoge neobičan način, pokaže svoju humanost - dala je na licitaciju brijač koji je koristila.

Pevačice grupe Hurricane dive se Novaku i Jeleni Đoković zbog posvećenosti humanitarnom radu.
Shutterstock 

- Morala sam da obrijem leđa pre tetoviranja. Brijač smo slikali i stavili na licitaciju, a kupac će imati priliku da me upozna i ode sa mnom na piće. Pare idu u dobrotvorne svrhe, zasad je najveća licitacija 40.000 dinara - rekla je Sanja za pomenuti list.

One su se osvrnule i na navode da su im honorari za nastupe mali, što navodno dovodi do toga da je grupa pred raspadom.

Devojke iz grupe Hurricane donirale novac Fondaciji Novak Đoković.
ATA Images/Antonio Ahel 

- Laž je da pevamo za 300 evra i da zbog toga napuštam grupu. Raspadamo se, ali od posla - rekla je Ksenija.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!