Vatrenu Uraganku, koja je nedavno u potpunosti promenila imidž, osvojio je košarkaš Crvene zvezde, Majk Cirbes, piše Blic.

Naime, kako se šuška, Ivana Nikolić je konačno uplovila u vezu sa poznatim sportistom, a u prilog tome govori činjenica da se atraktivna Uraganka sinoć pojavila na utakmici u Pioniru, gde je iz prvog reda bodrila naše košarkaše.

Ivana Nikolić bodrila svog novog dečka na utakmici u Beogradu.
Instagram 

Osim toga, Ivan i Majk se međusobno prate na Instagramu. Crvena zvezda je sinoć ostvarila pobedu nad Olimpijakosom u 14. kolu Evrolige, a Ivana Nikolić je bodrila svog dragog iz prvih redova u Pioniru.

Zgodna Uraganka privukla je veliku pažnju posetilaca ovog meča, a pojedine delove atmosfere objavljivala je na svom Instagramu.

Ivana Nikolić na utakmici svog novog dečka Majka Cirbesa.
Instagram 

Inače, Majk Cirbes se ovog leta vratio u Crvenu zvezdu, ali za razliku od svog prethodnog mandata, sa njim nije bila njegova lepša polovina.

Majk Cirbes je novi dečko Ivane Nikolić.
Instagram 

Tada je Cirbes bio sa atraktivnom manekenkom Viktorijom Zontag, koja je izazivala veliku pažnju na utakmicama Crvene zvezde, koje je pratila.

Viktorija je veoma popularna na društvenim mrežama, posebno po provokativnim fotografijama, a karijeru modela nastavila je u Beogradu.

Karijeru modela nastavila je u Beogradu, a poznata je po veoma provokativnim fotografijama kojih se ne libi da pokaže.

Tokom prvog mandata u Crvenoj zvezdi, Majk je bio u vezi sa srpskom manekenkom Tatjana Bašević, poznatijom kao Angel Tatjana, a prilikom njegovog drugog boravka u Beogradu, u vezi je bio upravo sa Viktorijom.

Podsetimo, Ivana je izjavila da bi volela da sarađuje sa Milošem Bikovićem.

Ivanu Nikolić osvojio košarkaš Crvene zvezde.
Instagram 

- Volela bih da nešto radimo sa Milošem Bikovićem. Ne znam da li je on slobodan ili zauzet, ali to za saradnju nije ni bitno. Znam da tražimo glumca za novi spot, a ko će to biti odlučiće reditelj. Super bi bilo da posle Baće to bude Petar Maraš. Sviđa mi se njegov lik u "Južnom vetru" - rekla je Ivana za Informer.

- Volela bih da dobijem poziv za nastavak serije ili filma "Južni vetar" i vrlo rado ću se odazvati ukoliko se to desi. Pevanje mi je profesija, a bilo bi lepo da se oprobam i u glumi - dodala je.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!