Mlada pevačica Teodora Džehverović kaže za sebe da je kao Monika Beluči sa Aliekspresa - ali bukvlano!

Naime, Teodora je na Instagramu objavila serije fotografija na kojima je pozirala u zavodljivom izdanju, a u opisu posta napisala je:

"Monika Beluči sa Aliekspresa".

Teodora Džehverović objavila je osam profesionalnih fotografija na kojima pozira u beloj haljini, sa lubenicama, a stil u kom je pozirala zasta podseća na stil po kom je prepoznatljiva italijanska zvezda Monika Beluči.

Nema sumnje da su se Teodorine slike dopale mnogima, s obzirom na to da je za manje od 24 sata skupila preko 130.000 lajkova i pregršt komplimenata.

"Predivna si", "Božanstvena", "Zgodna i lepa", "Do sada najlepše slike", "Neopisiva lepota", samo su neki od komentara koji su se našli ispod pevačicine objave.

Ipak, kao i obično bilo je i onih koji su naveli da je Teodora daleko od Monike, kao i da je ideje za fotkanje maznula od drugih, a više izdanja lepe pevačice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Instagram Mlada pevačica na račun izgleda dobija samo laskave komentare

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!