Teodora Džehverović nedavno se pohvalila na Instagramu da je kupula stan u Beogradu, a sada je otkriveno koliko je iskeširala za nekretninu koja se nalazi u elitnom naselju.

Kako piše "Alo", pevačica je za svoj novi dom dala pozamašnih 250.000 evra.

- Reč je o luksuznoj nekretnini koju je pazarila za 250.000 evra u elitnom beogradskom naselju. Stan ima oko 100 kvadrata, dve spavaće sobe, dva kupatila i prostranu terasu. Poslednjih dana vredno radi na opremanju stana i jedva čeka da se njen dečko Nino vrati iz Brazila da zajedno uživaju - ispričao je izvor.

teodora dzehverovic
Instagram 

Teodora je novac dugo štedela, a tek nedavno je pronašla idealan stan za sebe.

- Otkako je počela da se bavi muzikom, Teodori je cilj bio da postane jedna od napopularnijih mladih pevačica, ali i da zaradi dovoljno novca da kupi stan.

Zbog toga je vredno radila na svojoj karijeri i ulagala dosta novca u pesme i spotove jer je verovala da će joj se sve vratiti - rekao je  izvor, i dodao da je pevačica nameravala prošle godine da kupi stan, ali da joj je pandemija korona virusa poremetila planove.

teodora dzehverovic
Instagram 

 Podsetimo, Teodora s momkom košarkašem Ninom Čelebićem već duže vreme uživa u ljubavi. Nino se odselio u Brazil zbog svoje profesionalne košarkaške karijere, a kako je Teodora jednom prilikom izjavila njihov prvi susret biće sledeće godine u maju.

Nedavno su se pojavile i špekulacije da par ipak nije mogao da izdrži pritisak veze na daljinu i da su raskinuli. Ipak, Teodora je sve to demantovala objavivši njihovu zajedničku fotografiju.

screenshoot/instagram Teodora Džehverović i Nino Čelebić već neko vreme uživaju u skladnoj vezi.