TEODORA OBRISALA SVE SLIKE S DEČKOM: Šuška se da je RASKINULA VEZU sa zgodnim košarkašem

Teodora Džehverović navodno je raskinula vezu sa zgodnim košarkašem Ninom Čelebićem, nakon što je najpre on prvi obrisao fotke sa njom, pa potom onda uradila isto.

screenshoot/instagram 

Iako se do sada smatralo da je jedna od naših najpopularnijih pevačica Teodora Džehverović, u skladnoj vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, kako stvari stoje, situacija se veoma promenila.

Nedavno su svoju ljubav stavili na test kada se on odselio u Brazil gde je potpisao ugovor, a zbog svega nije prisutvovao ni svadbi na kojoj se ženio pevačicin brat, što joj je veoma teško palo.

teodora dzehverovic i nino celebic
ATA Images 

Ipak, kako je Teodora i sama izjavljivala tada, spremni su na sve što nosi veza na daljinu. Zato je i vest da je najpre Čelebić izbrisao fotografije sa njom, a potom i ona sa njim, došla kao grom iz vedra neba.

Zbog svega, mnogi su ubeđeni da je popularni par raskinuo, iako se pevačica povodom svega nije oglašavala. Da li su ovo samo trenutne nevolje u raju, ili su ipak rešili da na svoju ljubav stave tačku ostaje da vidimo, a u galeriji ispod pogledajte neke od njihovih fotografija kojih više nema na Instagramu.

screenshoot/instagram Teodora Džehverović i Nino Čelebić već neko vreme uživaju u skladnoj vezi.

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši