Teodora Džehverović definitivno je jedna od najpopularnijih pevačica na ovim prostorima, ali sa slavom neretko dolaze i problemi.

Osim što je svaki njen potez pod lupom javnosti, često se dešavalo i da se nađe na meti kritika, ponajviše zbog poslovnih poteza.

Setimo se, primera radi, cele priče sa naplaćivanjem čestitki za rođendan kada su mladu pevačicu svi osudili, iako je ovako nešto godinama potpuno normalno svuda u svetu.

Međutim, sada je cela priča otišla korak dalje,a zbog svega što se dešava, morala je da se oglasi na svom Instagramu i najavi da će povući drastičnije poteze.

Naime, nakon što je okačila fotografije na svoj profil inspirisane legendarnim filmom "Kill Bill", na kojima je pozirala poput Beatriks Kido, pored motora, prekrivena krvlju, njenu objavu podelio je jedan profil sa rečima: "Bukvalno svačija želja".

tewodora dzehverovic stori
pritnscreen/instagram 

Teodoru je ovaj potez veoma uznemirio, te se oglasila na instagramu.

"Nadam se da neko zna ko je gospodin, jer želela javno da objavim ime i prezime osobe koja želi da Teodora Džehverović (ja), umre", započela je pevačica, međutim, nakon toga u inboks je dobila poruku da je u pitanju šala.

teodora dzehverovic stori
pritnscreen/ instagram 

"Teodora, lik je napisao u komentaru da se šali, nađi na Tviteru i vidi. Svakako ne opravdavam ga", napisao je jedan od pratilaca.

Međutim, pevačicu je ovo dodatno razbesnelo.

"Šali se?", odgovorila je i dodala:

"Sa ovakvim stvarima se ne šali! Šala je kada ja kažem "Ma koja Irina, Džehvy" i zbog toga me urnišete mesecima! Možete imati mišljenje kada su moje slike u pitanju, da vam je užas, odvratno, iskopirano, seljački, ali za ovako nešto ne postoji opravdanje, KRAJ I TAČKA! Toliko od mene!"

teodora dzehverovic stori
printscreen/instagram 

Potom se oglasila još jednom sa rečima:

"Sad mi već ništa nije smešno. Do sada sam imala razumevanja na sve baše loše komentare. Niti može svako da me razume, niti treba. Ali napisati kako je "svačija želja" da neko pogine je mene toliko izbezumilo, da ja ne mogu upravo sebi da dođem."

teodora dzehverovic stori
pritnscreeen/instagram 

"Definitivno na ovo neću ostati ravnodušna, niti iskulirati, to je sve što imam u ovom trenutku da kažem", završila je Teodora.

Podsetimo, pevačica se trenutno nalazi na američkoj turneji, a nedavno se pronela priča da joj na nastupe dolazi samo 70 ljudi, što je ona kasnije demantovala na svom Instagramu. Takođe se šuškalo i da je raskinula vezu sa svojim dečkom Ninom Čelebićem, da bi se i to ispostavilo kao neistina. Ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati ovaj slučaj sa pretnjama, ali očigledno je pevačici ovo bila kap koja je prelila čašu.