Nema sumnje da se svaki korak popularne pevačice Teodore Džehverović pomno prati. Na društvenim mrežama prati je preko milion ljudi, često je meta osuda i negativnih komentara, a jednom prilikom je i sama priznala da voli da provocira provokativnim fotografijama.

Teodora je već neko vreme u vezi sa košarkašem Ninom Čelebićem, koji je nedavno zbog svoje karijere otputovao u Brazil. To je bio dovoljan povod da nastanu spekulacije o njihovom raskidu. Šuškalo se da par ne može da izdrži pritisak koji se stvara zbog veze na daljinu, a s obzirom da Teodora kreće na američku turneju, njihova razdvojenost će potrajati.

Kada je košarkaš na svom profilu obrisao fotografije sa pevačicom, Teodora je odlučila da uradi isto. Iako su je u međuvremenu povezivali sa Vojažom, Teodora se samo jednim potezom obratila javnosti.

Teodora Dzehverovic
printscreen/instagram 

Budući da su se nagađanja nastavila, Teodora je vidno izrevoltirana odlučila da stavi tačku na ovu temu.

- Pošto pojedinci nisu shvatili pre neki dan šta je prava i jedina istina, ja ću vam sad nacrtati. Nino i ja nikada nismo raskinuli i apsolutno nemam veze sa dotičnom osobom sa kojom me spajate, čak je ni ne poznajem! Volim te Nino i verujem da će naša veza uspeti! A sada odoh da se pakujem - napisala je Teodora uz snimak na kojem pozira sa Ninom.

Teodora Dzehverovic
Print Screen / Instagram 

Inače, Teodorina turneja u Americi počinje 15. oktobra, a kako kaže, ni sama nije svesna šta joj se dešava.

- Mislim da još uvek nisam svesna gde idem i gde ću biti za par dana. Još jedan cilj je postignut i držim fige da to bude jedna jako uspeđna turneja za sve nas. U kom gradu se vidimo? Pišite mi šta obavezno da posetim, gde je najjači šoping i gde se prave najbolje slike - napisala je Teodora u svojoj poslednjoj objavi na Instagramu.