Teodora Džehverović trenutno je jedna od najpopularnijih mladih pevačica, a s obzirom da je vredno radila i nastupala rešila je da sebi nagradi za svoj trud.

Naime, ona je kupila nekretninu u Beogradu, a radosne vesti rešila je da podeli sa svojim pratiocima na Instagramu.

- Ćaos drugari, nadam se da ste dobro. Znate da sam neko ko je sa vama uvek delio i lepe i ružne trenutke. Moj život pun uspona i padova. Oni koji su verni fanovi i koji znaju svaki moj intervju, znaće takođe da je poslednjih par godina moja velika želja da sebi kupim stan i tako obezbedim krov nad glavom. Nažalost, zbog epidemije koja nas je zadesila, sve je to moralo da se pomeri, zbog čega mi je bilo mnogo krivo, jer sam znala koliko bi to pre svega mojoj porodici značilo, a onda naravno i meni.

stori teodore dzehverovic
Instagram 

Jednog dana sam sebi rekla: "Hej, imaš samo 23 godinine (tada), polako, sve će doći jednog dana. Radi, trudi se i znam da si zaslužila da imaš taj stan. Imaćeš ga jednog dana, samo polako". I dragi ljudi, došao je taj dan da sam vama podelim da konačno imam taj stan! Konačno će na mojim vratima pisati prezime "Džehverović" (mada možda napišm Džehvy) - napisala je Teodora u objavi, pa dodala:

teodora dzehverovic
printscreen/instagram 

- Ovim želim da nekome ko ovo čita i misli da je život s*anje, da je nešto nemoguće i da nešto ne može: Hoću da znate da nije s*anje i da je moguće i da možete!

Verujte mi, znam da nekome moj život izgleda savršeno, ali ovo je zaista nekada bilo nemoguće, ali nikada nisam prestala da verujem u to da ću svojim rukama sve sama steći... napisala je između ostalog pevačica.

teodora dzehverovic
Instagram 

Podsetimo, Teodora je nedavno napravila još jednu promenu u svom životu, a to je boja kose. Popularna mlada pevačica je plavu kosu zamenila crvenkasto-riđim tonovima, a sa ovakvom nijansom do sada nikada nismo mogli da je vidimo.

Kako Teodora izgleda sa novom bojom kose pogledajte u galeriju u nastavku teksta.

Instagram Teodora Džehvrović