Mihajlo Veruović Bojaž i Breskvica nekada su bili jedan od onih "it" parova koje su svi obožavali.

Lepi, uspešni, popularni... ne čudi što su imali armiju fanova. Međutim, usledio je raskid, a potom provociranje preko mreža, ali i javno prepucavanje, nakon čega su obožavatelji polako počeli da gube nadu da će između njih ikada doći do pomirenja.

Vrhunac je bio kada su u istom danu izbacili nove pesme, a Anđela je navodno u numeri opisala šta je sve trpela od strane Vojaža. U međuvremenu je našla i novog dečka, sa kojim je navodno započela i zajednički život, a usledile su još neke otrovne opaske na račun starog odnosa.

Breskvica je navodno krenula i da živi sa novim dečkom.
Instagram 

Vojaž je javno priznao da je Breskvicu mnogo voleo, a pričalo se i da je on uplovio u nov odnos. Ipak, iako se sumnjalo da nekadašnji par nikada neće "zakopati ratne sekire", kako stvari stoje to se u međuvremenu promenilo.

Vojaž je javno priznao da je teško preboleo raskid sa Breskvicom.
screenshoot/instagram 

Naime, Breskvica je nedavno izbacila duetsku pesmu sa MS Stojanom "Život moj", a numera je za samo jedan dan dobila već preko milion ipo pregleda. Podržale su je i podelile na društvenim mrežama i brojne zvezde, a među njima je bio niko drugi do Vojaž.

Vojaž je podelio na storiju novu pesmu Breskvice.
printscreen/instagram 

On je objavio stori sa pesmom, nakon čega su fanovi krenuli sa teorijama da je konačno rat na mrežama ostavljen po strani, te da je Mihajlo pružio ruku pomirenja Anđeli.

Da li je zaista došlo do primirja, ili je ovo samo zatišje pred buru, ostaje da vidimo, a kako je su nekad izgledali u doba najveće ljubavi pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Pogledajte kako su Breskvica i Vojaž nekad izgledali u doba najveće ljubavi.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!