O njegovom raskidu sa Anđelom Ignjatović Breskvicom se mnogo pričalo. Da znaju kako da budu u centru pažnje i javnosti govori i činjenica da su svoje nove pesme oboje izbacili istoga dana, a nedavno se govorilo i o herojskom činu repera, kada je spasio devojku od samoubistva na Brankovom mostu.

Izgleda da je sada, par meseci kasnije od vesti da je mladi dvojac raskinuo vezu, vreme da svako krene svojim putem. Tim pravcem je prva krenula Breskvica, koja je viđena sa osam godina starijim novim dečkom dok su čekali u redu za hranu.

vojaz
pritnscreen/youtube 

Iako ga je vešto krila od očiju javnosti, nedavno su procurele fotografije njenog novog dečka.

Ovoga puta, Vojaž se nalazi na meti negativnih kritika zbog pokazivanja tri prsta tokom nastupa u Atlanti, zbog čega se obratio javnosti.

- Zdravo ljudi, hteo bih da kažem nekoliko stvari koje su mi sada na umu. Pre svega, želim da se izvinim svima koji su se osetili neispoštovano ili neprijatno zbog toga što sam pokazao simbol tri prsta. Za nas to nije nacionalistički ili fašištički, već je samo način na koji pozdravljamo jedni druge.

vojaz
Instagram 

Tako da, ako ste se osetili uvređeno ili neprijatno, stvarno želim da se izvinim, jer ja nisam imao loše namere - rekao je reper.

Osim toga, Vojaž je otkrio da se viđa sa devojkom druge veroispovesti.

- Poznat sam po tome da volim sve, da širim ljubav, da sam tu za ljude. Ja nisam nacionalista, devojka sa kojom se viđam je druge veroispovesti.

vojaz
ATA Images/Antonio Ahel 

Zaista nemam mržnje u svom srcu. Želeo sam da se izvinim svima, jer osećam odgovornost da se izvinim - zaključio je Vojaž i tako stavio do znanja da je Breskvica definitivno deo prošlosti.