TRUDILA SE DA GA SAKRIJE: Osvanule fotografije Breskvicinog dečka i sad konačno znamo kako izgleda

Anđela Ignjatović Breskvica već mesecima skriva svog dečka, Nemanju Stanisavljevića a sada je otkriveno i kako on izgleda.

Instagram 

Ljubavni život Anđele Ignjatović poznatije kao Breskvica, pod lupom je javnosti otkako je raskinula sa reperom Vojažem.

Ona je pre nekoliko meseci uhvaćena sa novim dečkom, a fotografijama često provocira javnost jer otkrije samo neki deo svog partnera.

U pitanju je Nikola Stanisavljević, koji je od Anđele stariji čak osam godina.

breskvica
Instagram 

Zaposlen je u policiji, a član je Interventne jedinice. Takođe, pisalo se da njen novi izabranik radi i u jednom batajničkom novootvorenom klubu kao obezbeđenje.

Fanovi su jako podeljeni po pitanju Anđelinog novog dečka. Dok drugi govore da su jako srećni zato što je pevačica nastavila sa svojim životom, drugi ne mogu da prebole raskid i stoje pri stavu da nikada neće naći boljeg dečka od Vojaža.

Ipak, sada kada je osvanula fotografija Nikole Stanisavljevića, Breskvicini fanovi i nisu oduševljeni.

"Da li je samo meni odbojan ovakav "prepumpan" izgled?", "Steže šaku da bi mišić došao još više do iražaja", "Breskvica mu zabranila da ima Instagram", samo su neki od komentara.

Podsetimo, Vojaž je jednom prilikom otkrio da je plakao za Breskvicom nakon raskida.

brskvica i vojaz
ATA Images/Antonio Ahel 

- Naravno da je bilo suza, bio sam zaljubljen jako, to samo čovek bez empatije i bez duše ne bi pustio suzu koja označava nešto što se završilo. Ljudski je pustiti suzu - rekao je Vojaž svojevremeno.

Evo kako izgleda novi Breskvicin dečko:

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
 1