Iako su se mnogi nadali da će se nekada najpopularniji tinejdžerski par Breksvica i Vojaž pomiriti, do toga nije došlo.

Mlada pevačica stavila je tačku na tu priču pesmom "Srećan put" u kojoj je na brutalan način potkačila svog bivšeg dečka, a nedugo potom fanovi su je uslikali i sa novim dečkom.

Iako svog partnera krije od očiju javnosti, saznalo se da je navodno u pitanju izvesni Nikola S. koji je član Interventne jedinice i navodno član obezbeđenja u jednom klubu.

Međutim, sada su se javili navodi da je Breskvica već otišla korak napred sa svojom vezom. Naime, nakon poslednjeg TikTok videa, fanovi su ubeđeni da pevačica već živi sa svojim izabranikom, a odala ju je jedna rečenica.

@brrreskvaa

##animals##animalslover##fyp##breskvica##love

♬ Stories 2 - Danilo Stankovic

U videu pokazuje svoje kućne ljubimce - ribice u akvarijumu ali i novog psa kom je dala ime Dragana.

Međutim, dok je predstavljala sve ljubimce, govorila je u množini. Naročito njena rečenica dok je predstavljala psa: "Ovo je naša Dragana", fanovima je bila ključna da pomisle da sada živi sa svojim novim dečkom.

"Ima dečka, zato je rekla "naša", zato što je i njegov pas", "Njoj momci samo pse kupuju“, "Živi sa dečkom, 100 odsto", bili su samo neki od komentara, kao i gomila tužnih emotikona od strane fanova koji su i dalje tužni jer je Anđela nastavila dalje i jer se neće pomiriti sa kolegom, Mihajlom Veruovićem Vojažom.

Breskvica se po pitanju ovoga nije oglašavala, a u galeriji pogledajte kako izgleda njen novi dečko.

screenshoot/tiktok Breskvica sa novim dečkom