Za sve koji su se nadali da će se nekada najpopularniji par - Breskvica i Vojaž pomiriti, nade su pale u vodu nakon što je mlada pevačica izbacila svoju prvu pesmu u kojoj je otkrila kakav je zapravo bio njen odnos sa reperom.

Nakon toga, fanovi su je uslikali sa misterioznim, 8 godina starijim muškarcem, a od tog trenutka, Anđela je nekoliko puta podelila fotografije na kojima se nije mogao videti lik zagonetnog momka.

Nedavno se povela priča da Breskvica već živi sa svojim izabranikom, a fanovi su to posumnjali jer je, tokom videa u kom je pokazala svoje ljubimce sve vreme govorila u množini. Naročito njena rečenica dok je predstavljala psa: "Ovo je naša Dragana", nakon čega su obožavatelji komentarisali:

"Ima dečka, zato je rekla "naša", zato što je i njegov pas", "Njoj momci samo pse kupuju“, "Živi sa dečkom, 100 odsto"...

breskvica sa novim deckom
printscreen/instagram 

Sada je pevačica na svom profilu prvi put podelila snimak na kom se može videti njen momak, a snimala se dok su šetali, dok ju je on nosio na ramenima, što je nasmejalo pratioce.

"Mi to tako", napisala je, a fotke pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Breskvica i njen novi dečko u šetnji

Podsetimo, iako svog partnera krije od očiju javnosti, saznalo se da je navodno u pitanju izvesni Nikola S. koji je član Interventne jedinice i navodno član obezbeđenja u jednom klubu.

Ostaje da vidimo da li će u nekom trenutku Breskvica podeliliti i lik svog momka, a do tada pogledajte njihove zajedničke fotografije u galeriji ispod:

screenshoot/tiktok Breskvica sa novim dečkom