Iako je nekada jedan od najpopularnijih parova na domaćoj sceni - Vojaž i Breskvica raskinuo još pre nekoliko meseci, a mlada pevačica uveliko u vezi sa novim dečkom, mnogobrojni fanovi i dalje su se nadali da će ipak nekako doći do pomirenja.

Mihajlo je bio sam, što je i potvrdio u nekim intervjuima, međutim, čak i skoro kada se oglasio nakon jednog incidenta na nastupu i otkrio da se zabavlja sa devojkom druge nacionalnosti, mnogi mu nisu verovali.

Međutim, na mrežama su se pojavile fotografije koje su ih "otkrile", te su obožavatelji ubeđeni da je upravo turska influenserka i marketing menadžerka Čala Ben njegova nova izabranica.

Polemiku je pokrenula serija fotografija koje je Čala okačila na svom Instagramu sa, kako se misli, njenog 23. rođendana, a na kojima se izmeđuostalog nalaze i fotke sa Vojažem.

Mladi reper takođe ne propušta da joj lajkuje objave, ali i ostavlja srca u komentarima, te su i zbog toga pratioci sigurni da je ona njegova nova devojka.

vojaz komentar ispod objave
pritnscreen/instagram 

Mihajla su inače do sada povezivali i sa manekenkom Stašom Ćalović, ali i sa Teodorom Džehverović, iako nije postojao ikakav dokaz da je pevač sa njima imao išta.

I u ovom slučaju, Vojać je ostao nem na insinuacije, a kada je u pitanju lepa Čala, o njoj se zna da je influenserka i menadžer društvenih mreža. Samo na Instagramu prati je preko 106 hiljada ljudi, a njene fotografije retko koga bi ostavfile ravnodušnim.

vojazeva nova devojka
pritnscreen/instagram 

Na Tviteru je cela priča otišla i toliko daleko da se polemiše koja je lepša - Breskvica ili Čala, a komplimenti na njen račun nisu izostali.

"Prelepa je", "Au, kako riba izgleda", "Lepa je Breskvica, ali ova cura kida", "Lepša od Breksvice", "Zaslužio si da budeš srećan"... samo su neki od komentara koji se mogu pročitati na mrežama.

Da li su zaista u vezi još uvek niko od njih nije zvanično potvrdio, ali činjenica jeste da je mlada influenserka zaista veoma atraktivna, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji na kraju teksta.

printscreeen/instagram Nova Vojaževa devojka Čala Ben