Mlada pevačica Breskvica uspela je jednim video da napravi pravu pometnju na mrežama.

Naime, ona je na svom TikTok profilu objavila snimak uz reči "Kada ti se muž vrati s posla nakon dvanaest sati, a ti i dalje na istom mestu kao i kada je otišao".

Međutim, ništa to ne bi toliko uzbunilo pratioce da već neko vreme ne stavlja redovno emodži prstena na svoje storije zbog kojih se najpre šuškalo da se verila, a sada je priča otišla toliko daleko da se priča da se tajno udala.

Naravno, u slučaju TikTok snimka, više je nego očigledno da je u pitanju šala, ali to nije zaustavilo kako njene, tako i Vojaževe fanove da je već satima obasipaju komentarima.

@brrreskvaa#fyp#breskvica♬ original sound - Charlie & Lauren

"Propustio sam nekoliko sezona. Muž?", "Je l postoji nešto što sam propustila?", "Muž??? Udala si se?", "Ne mogu da verujem šta smo propustili", "Breskvice, šta to poručuješ", "Mnogo ti kačiš prstenje po storijima"... samo je delić onoga što su joj pisali ispod snimka, pogotovo nakon novog storija na Instagramu.

breksvica stori
pritnscreen/instagram 

Međutim, bilo je i onih koji nisu propustili da je "bocnu" za bivšeg.

"I Mihajlo je nekada bio muž i to najbolji", "Tako si i vojaža nekad zvala", "Vojažu pedala, a kad će da je dobije ovaj?", "Meni i dalje žao što nije više sa Mihajlom. Ona i Vojaž su bili par, ovo mi je mlako"...

Ipak, mlada pevačica se povodom svega nije oglašavala, te ostaje samo da nagađamo šta se zapravo zaista zbiva u njenom ljubavnom životu. Ipak, neke fotografije sa sadašnjim dečkom, ukoliko ste propustili, pogledajte u galeriji ispod:

pritnscreen/instagram Breskvica i njen novi dečko u šetnji