"JOŠ JEDNA HRVATSKA SPONZORUŠA SE UDALA ZA BOGATOG SRBINA" Ida Prester o komentarima na račun svog braka

Tokom svog braka Ida Prester susrela se sa suludim komentarima, a sada je u svom stilu odgovorila na prozivke.

Ida Prester o komentarima na račun njenog braka
Instagram 

Voditeljka i muzičarka Ida Prester (42) živela je osam godina sa suprugom Ivanom Peševskim i njihovim sinovima Rokom i Riom u Beogradu.

Ona je sada na svom Instagramu podelila fotografiju, a ono što je izazvalo veliku pažnju jete opis iste.

Kako je Ida istakla, tokom 9 godina braka sa suprugom Ivanom Peševskim susrela se sa suludim komentarima, u kojima su joj, između ostalog, pisali i da "žena ne može sama da zaradi svoj novac“".

- Žene i etikete. Kad sam se udala za svog Vanija, internet se užario od komentara - jos jedna hrvatska sponzoruša udala se za bogatog Srbina preduzetnika. Pala i ona na lovu - uvrede i potcenjivanje sa svih strana. Bila sam u čudu. Koliko daleko od istine - počela je Ida.

Ida Prester često se susreće sa pogrdnim komentarima na račun svog braka.
Instagram 

- Vani je tad od imovine imao mačku Pigo i prastari karavan. I mene da verujem u njega i njegove sulude ideje. Sve što danas imamo stekli smo ogromnim trudom zajedno. Ali, stereotip je već priređen, samo sam uklizala u ladicu - poručila je plavokosa Hrvatica na Instagramu.

Ida Prester je 9 godina u braku.
Instagram 

- Danas, nakon devet godina, valjda svi vide da se u Vanija ne zaljubljuješ zbog para. Nego zato što je jedini takav za mene na svetu. Al’ komentari su još isti, ispod svakog članka o meni, do kraja života. Sve što radim finansira mi bogati muž, jer žena ne zna sama zaraditi ništa - istakla je u svom stilu šarmantna Ida.

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši