Voditeljka i muzičarka Ida Prester živela je osam godina sa suprugom Ivanom Peševskim i njihovim sinovima Rokom i Riom u Beogradu.

Ona se prošle godine vratila sa porodicom u Zagreb, ali je uvek isticala koliko voli život u Beogradu. Kako je sama nedavno otkrila, zbog toga je imala problema pri zaposlenju u rodnom Zagrebu.

Njen suprug, Ivan Peševski je preduzetnik iz Beograda, a sa pevačicom je u braku sedam punih godina. U ljubavnu vezu ušli su dve godine pre venčanja, a tokom braka dobili su dvoje dece. Upoznali su se na Exitu-u u Novom Sadu gde je Ida pevala.

ida prester
Instagram 

Ona je na svom Instagram profilu otkrila da je Ivan ispunio svoj san posle 20 godina.

Naime, Ivan je otvorio prvu prodavnicu kanabisa u Beogradu, pod nazivom "Zla Shtek", koja nudi domaći proizvod napravljen od industrijske konoplje, vrste kanabisa koja je legalizovana i priznata od strane Svetske zdravstvene organizacije po pitanju njenih benefita.

Proizvod se dobija iz cveta pomenute biljke, odakle se izdvaja supstanca CBD, koji je jedan od najučinkovitijih delova ovog cveta.

Iako proizvodi na bazi konoplje nisu nepoznanica na srpskom tržištu, ono što je novina jeste da je ovaj proizvod prvi te vrste iz domaće proizvodnje.

- Nakon 20 godina ispunio je svoj san. Dve decenije radi na tome da kanabis bude prihvaćen kao korisna i lekovita biljka. Napokon je ove godine uspeo, velika pobeda za slobodu! Dragi mužu, možda ti ne kažem dovoljno često, jako sam ponosna na sve što radiš - napisala je pevačica.

Ida je čak na godišnjicu upoznavanja na svom Fejsbuk profilu otkrila jednu anegdotu.

- Tačno na današnji dan pred devet godina smo se upoznali Vani i ja. Smešna priča. Bio je rođendan Dj Ewoxa u Kc Gradu, došla je cela ekipa. Odmah sam skapirala tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možes ga zaobići. Visok, glasan, nasmejan, sa zlatnim lancem i drečavim patikama.

Kao neki gangsta klaun. Čim me primetio, prišao mi je. "Čija si ti?", "A ko pita?". Sledeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. "Kakav nam je program danas?".

Smejemo se, zaj**ancija, radost… U jednom trenutku pita me on: "A otkud si ti nama došla?" - "Pa juče sam ti rekla!", "Hmm.. juče? Izvini, popio sam dosta". I ja skapiram.

ida prester i ivan pesevski
Instagram 

Lik se mene uopšte ne seća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidela, a da ni ne zna - napisala je ona tada na društvenoj mreži.

Pevačicu su jedno vreme napadali u Hrvatskoj što se udala za Srbina. Presterova je zbog ljubavi prema Srbinu ostavila rodnu Hrvatsku i započela život na relaciji Zagreb - Beograd.

- Godinama sam se suočavala sa ljudima koji su me hejtovali kako zbog nekih mojih stavova, ali i činjenice da sam javna ličnost, pa kao može mi se uvek nešto prebaciti. To me je toliko uznemiravalo da sam jedno vreme gledala kada prođem ulicom, da li me neko poznaje i hoće li me satrati ako me prepozna.

Sve dok se nisam udala i rodila svog prvog sina, a onda sam u inboks dobila strašnu poruku koja se odnosila na moj brak i to što sam rodila dete Srbinu - napisala je ona jednom prilikom na društvenim mrežama.