Voditeljka i muzičarka Ida Prester (42) živela je osam godina sa suprugom Ivanom Peševskim i njihovim sinovima Rokom i Riom u Beogradu.

Ona se prošle godine vratila sa porodicom u Zagreb, ali je uvek isticala koliko voli život u Beogradu. Kako je sama nedavno otkrila, zbog toga je imala problema pri zaposlenju u rodnom Zagrebu.

Ida je gostovala u podkastu Katarine Moškatelo, koja je Idi ispričala da je slučajno čula kako jedan direktor nije izabrao Idu za poslovni angažman zato što se preselila u Beograd.

Naime, ona je Idi ispričala da je imala upit za jednu poslovnu saradnju, u kojoj je organizator prvo hteo baš Idu, ali se ipak predomislio zbog njene odluke o preseljenju u Beograd.

ida prester
Instagram 

Katarina je bila zgrožena zbog toga, pa je odbila saradnju.

Ida je podelila na svom Instagramu video snimak u kojem Katarina priča o spornoj situaciji i svom iskustvu, a Presterova je bila dirnuta njenim gestom.

- Jedan meni divan moment, malo sam zasuzila, bilo je skroz neočekivano. Ovu devojku prvi put vidim u zivotu. Pred kamerama mi je ispričala nešto što se meni stvarno često događa - odbili su me za posao jer "sam iz Beograda", jer sam "srpska snajka" ili šta god. Navikla sam, samo odmahnem rukom, nije vredno pomena. Ali ova cura, pozvana kao moja zamena, napravila je gest koji me je baš dirnuo. Ovakve stvari očekuješ samo od bliskih prijatelja, napisala je u opisu videa koji je podelila na Instagramu.

ida prester
Instagram