Kontroverzni reper Lil Nas X proslavio se pesmom "Call me by your name", a javnost je nastavio da talasa neobičnim izdanjima kao i poslovnim projektima poput prodaje Nike patika koje u đonu sadrže pravu krv.

Zbog svega je poznati brend najavio tužbu, ali Lil Nas X na to nije obraćao pažnju. Njegova popularnost rasla je iz dana u dan, ali sada je otišao korak dalje.

Naime, pre izvesnog vremena šokirao je pratioce fotografijama na kojima pozira sa trudničkim stomakom. Pre toga najavio je novi album koji će svetlo dana ugledati 17. septembra. Međutim, Lil je u narednom periodu nastavio da objavljuje fotografije sa stomakom i iznenađuje pratioce objavama sa stomakom.

Mnogi su mišljenja da je postupkom ismejao majke jer je otišao toliko daleko da je i samom sebi pripremio Baby Shower.

Finale svega bio je objava na storiju:

"Obaveštavamo vas da je reper upravo dobio kontrakcije".

"O bože, mislim da kreće", napisao je reper ispod snimka u kom sedi na wc šolji.

lil nas najavio je svoj porodjaj
printscreen/instagram 

Potom je usledio snimak iz bolnice, na putu ka sali za porođaje, da bi reper na kraju na svet doneo svoj novi album "Montero".

Pratioci su bili zgroženi, a na mrežama se uveliko komentariše ceo slučaj.

"Pljunuo si na sve majke", "Ovo nije umetnost", "Nikad nećeš biti majka, pa hajde da ismevamo one koji se iskonski raduju prinovi", "Degutantno i bolesno", "Volim njegovu muziku ali ovo je prosto pogrešno"... pisali su kako na Instagramu tako i na Tviteru.

Lil Nas X je već objavio prvu numeru sa albuma "Thats what i want" a koja je za samo 4 sata skupila skoro milion ipo pregleda.

Reper je najavio i gostovanje kod Opre Vinfri, a ne sumnjamo da će i ostale numere sa albuma biti išta manje kontraverzne.