Pored puta, samo nekoliko metara udaljenog od luksuzne vile u kojoj stanuju Megan Markl i princ Hari pronađeni su ljudski ostaci, što je tamošnjim medijima potvrdila i potparol stanice policije Santa Barbare.

Ljudske kosti su pronađene 24. maja pored puta u Montesitu, u susedstvu gde žive Megan i Hari. Čini se da je reč o ostacima mlađe odrasle osobe koji su već jako stari, moguće i nekoliko hiljada godina. 

Otkrivene su prilikom uređivanja okoline, a forenzičari i antropolozi istražuju njihovo pravo poreklo. Njihovi prvi izveštaji ukazuju na to da bi kosti pronađene na dubini od tri metra mogle da potiču od pripadnika indijanskog plemena Čumaš.

megan markl i princ hari kuca
Youtube 

Megan i Hari svoj kalifornijski dom su kupili od ruskog preduzetnika Sergeja Grišina u junu 2020. godine. On je za njega 2009. godine iskeširao 25 miliona dolara, a godinama nakon toga je pokušavao da ga proda po ceni od 35 miliona.

Nalazi se u susedstvu u kom stanuju i druga slavna imena poput Opre Vinfri i Elen De Dženeris.

megan markl i princ hari
Shutterstock 

Pronalazak ljudskih kostiju u neposrednoj blizini njihog imanja samo je jedan u nizu bizarnih događaja i to nakon što im je jedan te isti počinilac dva puta uspeo da provali na imanje tokom prošlih božićnih praznika.

Naime, Nikolas Bruks prvi put je uhvaćen na imanju 24. decembra nakon čega ga je policija pustila samo s upozorenjem, ali ponovo se vratio dva dana kasnije nakon čega je završio iza rešetaka.

megan markl i princ hari
Paul Grover/Daily Telegraph / PA Images / Profimedia 

Bruks se do kuće Megan i Harija dovezao čak iz Ohaja i njegovi razlozi provale nisu bili poznati, kao ni da li su oni u to vreme bili kod kuće.

U aprilu ove godine otkriveno je da je tokom poslednjih nekoliko meseci policija u kuću bila pozvana čak devet puta, a alarmni sistem bio je aktiviran u pet navrata.