Pomračenje Sunca u Škorpiji 25. oktobra donosi snažnu pokretačku energiju koja će većinu znakova primorati na promene. I to promene nabolje… One koje podrazumevaju lični rast i razvoj a u mnogim slučajevima i sazrevanje i dobijanje bitaka za koje smo verovali da su neosvojive kule.

U slučaju ova četiri znaka, jesen menja njihov materijalni status donoseći obilje novca i finansijsko zadovoljstvo.

Lav

Dugo ste sanjali da imate sreće. Jesen će biti neverovatno vreme za vas. Štaviše, sreća će uticati ne samo na finansijsku sferu. Vaš put do uspeha nije kao put drugih ljudi. Bićete unapređeni kroz činove.

Takođe imate priliku da završite ozbiljan projekat. Kakav će vam tačno biti ovaj period teško je predvideti. Ali definitivno imate sve šanse za uspeh.

4 znaka koja će imati novac na jesen
Shutterstock 

Strelac

Pokazali ste maksimalnu odlučnost, a sada će svi vaši postupci početi da daju rezultate. Radujte se onome što vam se dešava. Priliku da se obogatite dobićete već u septembru ove godine. Ova nagrada će biti rezultat velikog rada koji ste uložili ranije.

Možete sebi čestitati na postizanju cilja. Postavite nove zadatke. Ne pomaže nam uvek sreća. Stoga, pokušajte da se oslonite na svoju snagu više nego inače.

Vaga

Ove jeseni će vas napustiti sve loše misli. Sada ćete jasno razumeti kakva će biti vaša budućnost. Sadašnjost će vam dati more radosti. Očekuje vas materijalno blagostanje. Sada ne morate da pribegavate štednji.

Možete se potpuno opustiti s tim što odmor ne treba da bude preteran. U suprotnom, propustićete mnoge nove prilike.

Jarac

Na jesen i za vas dolazi srećno vreme. Snovi će vam se brzo ostvariti. Moći ćete da dostignete nivo zarade na koji već dugo računate. Sada će postati očigledno da ste na pravom putu. Sve vaše akcije vas neminovno vode ka uspehu.

4 znaka koja će imati novac na jesen
Shutterstock 

Kako su vam zvezde danas naklonjene? Saveti naših astrologa za zdravlje, ljubav i posao vas čekaju svakog dana na Viberu. PRIJAVITE SE OVDE.

izvor: luftika.rs