KOMBINACIJE S KOJIMA NEMA GREŠKE: Ako obožavate helanke i uske pantalone, ovih 5 komada morate imati u ormaru

Kako da ove jeseni i zime nosit helanke i uske pantalone, otkrijte u nastavku...

Instagram

Hladniji dani na modnu scenu vratili su široke nogavice, ali činjenica je da uske pantalone i helanke predstavljaju modni klasik koji uspešno odoleva svim trendovima.

Osim što ih odlikuje uzak kroj, ovi modeli su veoma praktični i prilagodljivi. Bez obzira radi li se o ležernom, cool ili elegantnom modelu - uske farmerice i helanke mogu se uvek iznova kombinovati u novoj sezoni a nosive su i u različitim prilikama. Ako su vam uske pantalone neizostavni komadi u ormaru, za chic i stilski doterane stajlinge u ormaru zaista se isplati imati ovih pet odevnih komada.

1. Oversized sako

Uski modeli, bilo da se radi o pantalonama i helankama, odlično se slažu s gornjim XL modelima. Naime usko-široka kombinacija stvara poprilično uzbudljiv kontrast. Osim toga, sako ima tu neverovatnu sposobnost da svaku kombinaciju učini neverovatno elegantnom i chic.

Instagram 

2. Dugi pleteni džemper

Jedna od karakteristika helanki je sportski izgled. Osim toga, uzak kroj naglašava siluetu pa neretko ostatkom odeće želimo pokriti bokove i zadnjicu. Rešenje za ta dva 'problema' su predimenzionirani džemperi. Kombinovane s dugim pletenim džemperima, helanke i uske pantalone dobiće željeni elegantniji look, ali i pružiti željenu udobnost.

Instagram 

3. Glomazne čizme

Glomazne čizme i helanke se odlično slažu. Ovakav model čizmica u kombinaciji sa uskim pantalonama daju stilsko osveženje i kreiraju upečatljiv dnevni stajling. Kombinujte ih sa blejzerom ili sa bomber jaknom poput Sandre Niketić.

Instagram 

4. Dug kaput

Jedan od stilski najdoteranijih jesenjih izgleda uključuje helanke ili uske pantalone, čizme, kaput i džemper s prugicama. Rezultat je zaista sjajan! Kaput je neizostavan modni komad u hladnim mesecima, a onaj vuneni dužeg kroja pružiće vam toplinu i eleganciju.

Instagram 

5. Bela košulja

Bela košulja nosiva je u raznim prilimama i svakom look-u daje elegantniji izgled. Ovaj odevni predmet pravi je modni klasik koji odoleva prolaznim trendovima. Za potpun utisak birajte malo dulje i šire modele poput Zorane Jovanović.

Instagram