Nekada su se nosile isključivo u svrhu sporta, treninga ili odlaska do najbliže prodavnice. Tada nismo mogli da zamislimo da ćemo najjednostavniji model helanki jednog dana kombinovati sa košuljom, elegantnim kaputom ili omiljenim čizmama.

Izgleda da je taj "spoj nespojivog" postao mega popularan među domaćim influenserka, a ovakav look sada možete poneti sasvim sigurno i kao poslovnu kombinaciju.

helanke
Instagram 

Kao i uvek, kako biste izgledale stilizovano, obratite pažnju na detalje. Bez obzira na obične helanke, drugi odevni komadi pružiće svakom stajlingu određenu dozu elegancije.

Evo kako ih najpopularnije devojke sa domaće scene nose:

Zorannah

Blogerka Zorana Jovanović, poznatija kao Zorannah, poznata je po tome što obožava sportske patike i njih često kombinuje sa kežual outifitima. Ona je obične crne helanke uparila sa patikama veselih boja, ali karirana košulja učinila je da ovaj stajling postane potpuno šik!

Dunja Jovanić

Ko bi se usudio da uz helanke obuje srebrne čizme? Jedna od najangažovanijih influenserki trenutno, Dunja Jovanić, jedna je od retkih koja sme. Dunja se opredelila za plavu košulju dugih rukava, a kako je i sama rekla, ovim stajlingom uspela je da izađe iz zone komfora. I moramo priznati da izgleda savršeno dobro.

Una Krlić

Overzied dukserice postale su omiljeni trendi komadi svake devojke. Popularna influenserka Una Krlić je helanke ukombinovala sa duksericom sa kapuljačom i dubokim čizmama na štiklu koje se savršeno stapaju sa materijalom helanki. Svoj kežual stil lako možete učiniti elegantnijim uz Unine savete i inspiraciju.

Mina Milutinović

Crne čizmice i sako tamnije boje su sve što vam treba da biste izgledale poput manekenke Mine Milutinović. Uz ovu kombinaciju odaberite torbicu u nude nijasni, koja će vašem stajlingu pružiti savršen kontrast.

Nataša Pejašinović

Pufnasti dugi prslusi predstavljaju "must have" komad ove jeseni. Nataša Pejašinović je uz helanke uparila duksericu sa animal printom i dužim prslukom, a ovo kežual izdanje je udobno i trendi za bilo koju priliku.