Uprkos tome što su pred nama sve hladniji dani, to ne znači da u potpunosti moramo zaboraviti na određene odevne predmete. Na primer, mini suknje debljih materijala su itekako nosive tokom jesensko-zimskih dana, stoga nema baš nikakvog razloga da ‘odustanete’ od ovog stylish komada.

Suknje koje su se nekada nosile postaju jesenji trend, a tim više što smo pronašli predivan model koji je u kratkom roku zaludeo sve trendseterke.

Naime, reč je zelenoj mini suknji koja je upotpunjena efektnim detaljem. Radi se o lancu koji dolazi u zlatnoj boji, a koji je implementiran na sam rub suknje te prati liniju proreza. Sa spomenutim detaljem, ovaj model dobio je jednu odvažnu glamuroznu stilsku notu, ali i chic element.

suknja sa lancem
Instagram 

Kada govorimo o kombinovanju ove suknje, činjenica da dolazi u zelenoj boji koja je hit boja sezone, dodatno nam olakšava ceo proces.

U dnevnim kombinacijama ovaj model možete nositi s omiljenim džemperom i čizmama, gustim čarapama i udobnim oversized kaputom ili trench mantilom.

zelena suknja sa lancem
Instagram 

zelena zara suknja
Instagram 

Što se tiče večernjih izdanja, tu se možete poigrati s nešto senzualnijim odabirima kao što su topovi, bluze ili košulje, a sve svakako zaokružite s cipelama na petu.

zelena suknja
Instagram 

Postoji bezbroj varijanti kako da nosimo ovaj model suknje, a omiljene IT devojke nam mogu pomoći u inspiraciji za sinergiju casual i elegantnog stila.

zelena suknja za jesen
Instagram