Suknje na preklop ponovno su osvojile modni svet. U garderobu unose neverojatnu lakoću, a svojim izgledom podsećaju na velike marame omotane oko struka, kakve obožavamo da nosimo na plaži, stoga odišu letnjim duhom bez obzira gde ih nosite.

Ove sezone posebno se izdvajaju verzije laskave dužine midi, ukrašene printovima poput životinjskog ili večnih pruga, a zahvaljujući ovom detalju predstavljaju pravi statement komad u kolekciji.

Njihove jednobojne verzije u nežnim tonovima i duhu modnog minimalizma, s druge strane, predstavljaju savršen bazni komad u letnjim stajlinzima.

Brojne prednosti nošenja suknji na preklop

Prema rečima modnih stručnjaka, s nošenjem suknji na preklop greške su minimalne. Reč je o jednom od najlaskavijih modela suknji koji idealno pristaje različitim tipovima ženske figure, a savršen sklad čini s jednostavnim gornjim komadima – bilo da je reč o topićima s tankim naramenicama, običnim majicama s rukavima ili ležerno raskopčanim bluzama.

Suknje na preklop isto tako se mogu oblikovati u ležernom ili elegantnijem duhu, zavisno o povodu na koju ih planirate nositi.

Uz visoke potpetice i zlatni nakit činiće idealan večernji look, a u casual varijanti nećete pogrešiti kombinovanjem uz patike i trendi modele obuće namenjene aktualnoj sezoni.

Osim navedenog, suknje na preklop uvek izgledaju sofisticirano, a modni stručnjaci savetuju da ih uvek nosite na način da gornji odevni komad uvučete u suknju ili ih kombinujete s visoko sečenim bluzama ili topićima.