ŽENE SU IZGUBILE GLAVU ZA NJOM, A ZORANA I TAMARA IMAJU ISTU: "Gola" haljina već sada nosi titulu VODEĆEG TRENDA

Zorana Jovanović Zorannah i Tamara Kalinić ispratile su najnoviji trend mrežastih haljina i istim izborom modela dokazale da neguju nepogrešiv stil.

Instagram

Elegantan i svetski model gole haljine prikupio je simpatije i poznatih lepotica sa naše scene Zorana Zorannah Jovanović i Tamara Kalinić koje su uspele da istu golu haljinu ponesu na dva različita načina.

Gola haljina je već ranije osvojila poznate trendseterke, a među njima je i naša najpoznatija blogerka i influenserka Tamara Kalinić koja ih je među prvima nosila poslednjeg dana Nedelje mode u Parizu.

Ona se odlučila na svetlucavu mrežastu haljinu sa bodijem u krem boji koji se pokazao kao pun pogodak za građenje monohromatskog outfita.

Instagram 

Tamara je celokupan look upotpunila srebrnim sandalama sa tankim kaiševima i jednostavnom ogrlicom sa privescima, dok su šminka i frizura bili svedeni.

Kao što je dobro poznato, Zorannah u stopu prati trendove, te ne čudi što se i ona odlučila za mrežastu golu haljinu u istoj boji, ali ju je kombinovala sa drugačijim bodijem.

Naime, influenserka se odlučila na razbijanje nude mreže i ispod haljine je ponela bodi u crnoj boji koji se savršeno uklopio uz Prada torbu i sandale sa kaišićem.

Instagram 

Tokom jučerašnjeg boravka u Majamiju, Zorannah se za jednu svečanu priliku odlučila za model gole haljine sa dva šlica do bokova koji je na Instagramu zapao za oko gotovo svima.

Ipak, postoji i raniji primer kada je Tamara golu haljinu ponela sa bodijem u crnoj boji.

Instagram 

Ovaj ključni detalj šlica i spoja cirkona i šljokica ima tu moć da sve poglede skreće na sebe, pa se za ovakvu haljinu odlučuju samo najhrabrije dame. 

Obzirom da su dve glavne trendseterke u Srbiji, čiji stajlinzi nailaze pretežno na pohvale, ponele ovaj model mrežaste haljine sa cirkonima, ne sumnjamo da ćemo imati više prilika da ih vidimo na ulicama Srbije.

Kako su glavne trendseterke u Srbiji ponele istu haljinu na dva različita načina pogledajte detaljnije na fotografijama u nastavku:

Instagram Tamara Kalinić i Zorannah ponele su istu haljinu na različite načine.