Sofija Milošević, model i dizajnerka, prepoznatljiva je po svom brendu uskih haljina koje nose njen potpis. Iako, pored brojnih poznatih ličnosti, i sama obožava da nosi svoje haljine, ipak u slobodno vreme voli malo ležernije komade.

Proteklih meseci izvanredno uspeva da iznese svaki stil, pa smo je do sad viđali kako u street style varijantama tako i u vrlo elegantnim haljinama koje naglašavaju njen seksepil, a sada nam je pokazala koja je njena omiljena go to prolećna boja.

Pored omiljene bež boje, Sofija se odlučila i za najprodavaniji model farmerica ove sezone. Gotovo da ne postoji devojka koja nema bar jedan sličan par u svom ormanu koji smatra trenutno omiljenim.

Poznato je da su ove sezone farmerice visokog struka i zvonastih nogavica u apsolutnom fokusu dizajnera. Ove uske farmerke sa malo širim nogavicama i izrezom sa strane kako bi se vizuelno dodatno izdužile noge i jasnije pokazale obuću, ponela je i Sofija i time pokazala da je uvek u korak s trendovima.

Osim šlica sa spoljašnje strane, popularni su i oni sa unutrašnje ali i prednje strane. Pronašli smo mnogo takvih modela farmerica i možete ih pogledati u foto galeriji. 

screenshoot/pullandbear.rs, Print Screen/Zara Farmerke sa prorezom