Koliko ste puta otvorili vrata vašeg ormara i bili u fazonu: "nemam šta da obučem!" Da, tu i tamo nađu se komadi koji imaju "potencijala", ali, nije to to.

Još je gore što nas društvene mreže bombarduju ubistvenim kombinacijama i trendovima zbog kojih već vidimo kako nam plata odlazi u smeru popularnih butika. Međutim, verovali ili ne, čak i najneupadljiviji, nimalo reprezentativni komadi odeće mogu postati modna desetka uz malo mašte i prave aksesoare.

Jedna tiktokerka pokazala je kako stilizovati staru odeću.
pritnscreen/tiktok 

Da, znamo da je to lako reći, ali zaista, uz samo malo mašte i jasnu viziju transformisaćete ceo look i dobiti kombi na kom će vam pozaivideti i najveće trendseterke.

Jedna devojka na TikToku pokazala je upravo kako to da uradite, a njeni saveti verujemo da će pomoći svima koji imaju neke nedoumice.

Jedna tiktokerka pokazala je kako ružne stari pretvoriti u trendi komade.
pritnscreen/tiktok 

Pogledajte u nastavku video koji otkriva male trikove koji će vam mnogo značiti:

NE BACAJTE STARU ODEĆU! Evo kako da je stilizujete za čistu desetku TikTok/summerjadestyle

Dakle, nekad je ključ u slojevima, nekada će nakit promeniti celokupni izgled, dok će u drugoj situaciji to biti šešir ili drugačija majica.

Ključ je da se ne plašite da eksperimentišete, jer barem kada je moda u pitanju, tu zaista nema pravila.

Kod stilizovanja je najbitnije da izaberete i uparite prave komade.
pritnscreen/tiktok 

I uostalom, možda ćete, upravo tim igranjem različitim stilovima doći do sjajnog rešenja i stila koji će potpuno promeniti način na koji se prezentujete.

Čak i stara odeća može biti trendi ako znate kako da je stilizujete.
pritnscreen/tiktok