Da Anđelina Džoli ima nepogrešiv ukus kada su torbe i tašne u pitanju, odavno je poznato, ali na poslednjem odabiru pozavidele su joj mnoge žene.

Nju su paparaci uslikali prilikom kupovine sa ćerkom Šajlo, a iako su obe bile u kežual izdanjima, slavna glumica je još jednom pokazala da vam je nekad potreban samo jedan detalj da promeni celu kombinaciju.

Naime, pažnju je privukla fantastična Dior tašna koju obožava i spada u najomiljenije joj, no, za ovako nešto morali biste da izdvojite pozamašnu sumu novca.

anđelinu Džoli paparaci su uslikali prilikom kupovine sa ćerkom.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Reč je o modelu "St Honoré" čija je početna cena "samo" 3.400 evra, a brojka može da bude veća u zavisnosti od materijala i veličine.

Skupoceni Dior model tašne košta i preko 3.400 evra.
pritnscreen/dior 

Modni klasik fantastično upotpunjuje svako izdanje, a Anđelina je zaista izgledala veoma šik iako je bila, standardno, u crnom i u baletankama koje su najavile veliki "come-back" ovog proleća.

Inače, modni kritičari Diorov model torbe ne vole samo iz jednog razloga. Naime, ukoliko malo bolje pogledate videćete grube šavove ispod ručki. Iako im je namena da upravo ojačaju drške, mnogi su mišljenja da ovo ruži izgled Diorovog klasika koji nikad ne izlazi iz mode.

Ipak, čini se da to Anđelini ne smeta, a brojne influenserke utrkuju se koja će luks model pre da ponese. Jedno je sigurno - ovako nešto nikada neće izaći iz mode jer je model elegantan i sveden, te samim tim i vanvremenski, a dobra tašna uvek je dobra investicija.

Anđelina Džoli ne odvaja se od svoje skupocene Dior torbe.
BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia 

Svet poznatih nadohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!