"ONA JE NAJLEPŠA ŽENA U ISTORIJI" Zbog Anđeline slike iz mladosti, ljudi su u neverici kako je izgledala pre 25 godina

Na internetu se pojavila fotografija Anđeline Džoli iz mladosti, i svi se slažu da je jedna od najlepših žena u istoriji.

Anđelina Džoli nosi cipele koje muškarci uglavnom ne vole da vide na ženama.
Max Tollworthy / Goff Photos / Profimedia 

Anđelina Džoli definitivno je bila i ostala jedna od najlepših glumica svih vremena.

Simbol je ženske lepote godinama, a iako su se pojavila brojna nova imena na sceni, njene fotografije i dalje su jedne od onih koje dame najčešće nose plastičnim hirurzima u nameri da što više liče na nju.

Ipak, iako je Anđelina decenijama glavna tema zbog lepote, nisu je zaobišli ni skandali, te se poslednjih meseci više piše o njenom turbulentnom odnosu sa bivšim mužem Bredom Pitom, kao i o njenom ljubavnom životu, ali i o transrodnoj ćerki Šajlo koja je nedavno oduševila celi svet kada se pojavila u haljinama odbacivši priče o transrodnosti.

Anđelina Džoli sa ćerkom koja liči na nju
ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia 

Sada se Anđelina još jednom našla u žiži interesovanja nakon što je na internetu je osvanula njena fotografija iz mladosti snimljena pre nešto više od 25 godina. Internet je bio mahom oduševljen prirodnom lepotom Anđeline, a jedan od komentara koji je dobio najviše lajkova je vrlo kratak i jasan: "Ovo je najlepše ljudsko biće u istoriji!" Slika je za kratko vreme postala viralna.

Na fotografiji je glumica u jednostavnoj beloj majici i sa minimalno šminke, dok je od nakita jedino nosila biserne minđuše. Kosa joj je bila blago uvijena i sklonjena sa lica, a na prizor bi retko ko ostao ravnodušan.

Tu otprilike ima oko 21 godinu i već je postala veliko ime u svetu Holivuda.

Zanimljivo i da pre nego što će se otisnuti u glumačke vode, Anđelina je imala prilično nekonvencionalan život za jednu tinejdžerku. Tako je još sa 14 godina živela sa dečkom, i to pod blagoslovom njene pokojne majke, sve dok sa 16 nije odlučila da će gluma biti njen poziv.

Sa samo 20 godina udala se za svog prvog supruga Džonija Lija Milera kog je upoznala na snimanju filma, te je na fotografiji koja je sada ponovo viralna, uveliko bila u braku.

Anđelina Džoli bila je već sa 20 godina u braku sa Džonijem Lijem Milerom.
UNITED ARTISTS / AFP / Profimedia 

Koliko se lepa glumica promenila i kako je izgledala nekad, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Youtube Anđelina Džoli nekad i sad

Svet poznatih na dohvat ruke. Sve goruće teme, aktuelna dešavanja i najsočniji tračevi na jednom mestu. Pridruži se Viber zajednici ŽIVOT POZNATIH i budi u toku svakog dana!

Ovo ne smete propustiti
Reaguj
Komentariši