Anđelina Džoli rešila je da napravi mali predah od obaveza i otputuje sa decom na kratak odmor u Pariz. Sa njom su bili svi osim Vivien i Medoksa, a paparaci ali i brojni obožavatelji pratili su ih u stopu.

Tom prilikom, osim što je svu pažnju ukrao transrodni sin Džon, zaljubljenici u modu su primetili vrlo skupocen mantil koji spada u komade večitih klasika.

Anđelina, kao neko ko ima vrlo istančan ukus za modu, je sasvim sigurno vrlo svesna toga, te je za francusku prestonicu mode odabrala simboličan čuveni kišni mantil, ali ne u Barberi, već u Dior režiji.

Međutim, u ne bilo kakvom. Sem što kroj ovakvog mantil izgleda sam po sebi vrlo skupo i primamljivo, cena Anđelininog je i više nego luksuzna, a iznosi 3.885 evra.

Iako slavnoj glumici ovakav model mantila stoji i više nego odlično, moramo priznati da ne izgleda ništa drugačije od onih čija je cena i do 10 puta niža, ali sa druge strane, ovo je komad za sva vremena u koji vredi jednom uložiti.

FGA+KNR / KCS Presse / Profimedia Anđelina Džoli krem mantil

Anđelina Džoli je kišni mantil stilizovala u retro stilu uz kombinaciju zvoncara i cipela od prevrnute kože, dok se od modnih dodataka isticala Celine ceger torba sa logotipom brenda, a svakako neizostavan Anđelinin dodatak jesu sunčane naočare koje se neodoljivo uklapaju u retro stil.

Od kad je poznata glumica Anđelina Džoli svoj stil odevanja drastično je promenila, priklonivši se modnom minimalizmu i eleganciji, mnogim ženama je postala prvi izvor modne inspiracije:

DIGGZY / JESAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia, Shutterstock Anđelina Džoli modni stil