Farmerke su jedan od onih odevnih komada kojeg se ne odričemo ni kada nastupe vrućine. Idealne su za posao, ali i za aktivnosti nakon. Slažu se uz sve i svašta, a model koji nosi Lena Kovačević je moguće nositi u raznim prilikama jer nemaju jasno iscrtanu granicu da li su za ležernije ili sređenije prilike.

Kada pomislimo na Lenu Kovačević prva slika koja nam navire jeste na ženu ženstvenog stila, odmerenog stava i fantastičnog glasa. Prelepa plavuša je uvek perfektno stilizovana, a iako je češće možemo videti u elegantnim haljinama i upečatljivim komadima, ona nas vrlo uspešno inspiriše i kada je reč o praktičnim komadima koje je moguće nositi u svim svakodnevnim prilikama.

pevacica lena kovacevic u zebra kosulji
screenshoot/instagram 

Jedan od takvih komada jesu upravo i njene crne farmerke u kojima je juče objavila fotografiju na svom Instagram profilu. Ukoliko ste ljubitelj džinsa, onda se taman teksas mora pronaći u vašem ormanu jer je on provereno najpraktičniji komad koji se lako kombinuje sa ostalom odećom.

lena kovacevic u tamnim farmerkama
screenshoot/instagram 

Lena Kovačević nosi model farmerki visokog struka, dok mi je dužina nešto kraća- do iznad članaka. Porub je mladalački, iscepan sa izvučenim končićima- upravo onakav kakav je u poslednje vreme veoma popularan.

Obzirom da se veoma lako kombinuju, Lena je odlučila da ih nosi uz efektnu košulju zebra dezena koji ju je definitivno izdvojio iz mase.

Ovu efektnu kombinaciju dopunila je minimalističkim modelom sandala sa kaišićima, zlatnim alkama i robusnom narukvicom.

pevacica lena kovacevic moda
screenshoot/instagram 

Ukoliko ste u potrazi za praktičnim modelom farmerica koje će istovremeno biti moderne i urbane, ali i klasične kada je to potrebno, onda je ovo dobar izbor za vas. taman džins do članaka je kroj koji je idealan za leto, jer znamo koliko volimo da nosimo sandale, a pantalone nam ih često prekriju. Sada to više neće biti slučaj, obzirom da će sandale imati dovoljno prostora da zablistaju u punom sjaju.

Odlično se slažu uz košulje i majice preko dana, a za večernje prilike možete izabrati i neki upečatljiv dezena topa ili bodija.

Još Leninih fotografija pogledajte u galeriju ispod:

Print Screen/Instagram Lena Kovačević, Screenshot/Instagram Lena Kovačević fotografije