Ono što je dugo vremena bio dekolte, ove sezone će biti leđa. Tako će, uz razigrane detalje, pogled privlačiti naša leđa i to doista može biti vrlo seksi i lepo. Naime, leđa takođe mogu oduševiti! A zvezde i influenseri na Instagramu pokazuju nam koliko dobro i efektno izgleda ovaj novi trend...

1. Povratak glamuru

Verovatno najuzbudljiviji trend sezone: krupne ogrlice koje krase zadnji deo vrata, odnosno izrezi na leđima. Ovaj detalj ne samo da privlači pažnju, nego takođe pruža i dozu glamura. Posebno kad je posebna prilika pred vratima i napokon može ponovno sve biti šik. Ikona stila Rouzi Hantington pokazuje kako to izgleda – i ko bi rekao – doista oduzima dah!

rouzi hantington
Instagram 

 2. Na vezanje

Izrezi na leđima s detaljima od čipke izuzetno su seksi. Bilo na bluzi, haljini ili košulji - ovaj trend trenutno možemo vijeti na tako puno delova odeće.

Prednost: mehanizam za vezanje omogućuje ti optimalno prilagođavanje odeće svojoj veličini, a gornji deo u kratkom roku pristaje poput rukavice. Jedini nedostatak vezanih dekoltea na leđima: šta učiniti s brushalterom? Ako želiš, možeš i bez njega. Međutim, ako ti treba dodatna podrška, možeš nositi lepljive grudnjake.

3. Duboki uvid

Izrezi su i ove sezone karakteristični za modne piste. Ovako su ih zamislili modni dizajneri: nesmetani pogledi, npr. na rame, bokove ili čak leđa. Izrezi najbolje izgledaju na jednostavnim krojevima i odevnim predmetima izrađenim od visokokvalitetnih materijala. Svako ko se boji da će tako vidljiv postati deo tela koji inače ne želi pokazati, ne treba se brinuti. Pokaži šta imaš! Bilo zaobljena, uska ili sportska - svaka leđa mogu očarati na svoj način.