Nećemo se žaliti na dolazak leta jer smo tople dane, bez kiše, toliko dugo čekale.

S toplom sezonom iz ormara počinjemo izvlačiti i lepršave haljine, ali s njima uvek dolazi isti problem - šta uraditi s naramenicama od brushaltera koje "vire" ili njegovom kopčom koja posebno dolazi do izražaja kad se nose haljine otvorenih leđa.

Ako nenošenje grudnjaka nije opcija koju birate, TikTok ima rešenje jer je još jedan video posao viralan za par dana. Naime, jedna je TikTok korisnica pokazala odličan trik kako namestiti grudnjak, a da se pritom ne vidi ispod haljine otvorenih leđa. Malo je reći da su druge TikTokerke oduševljene.

U videu, žena nosi klasičan čipkasti brushalter koji zatim prilagođava haljini. Prvo otkači naramenice sa zadnje strane i, umesto na to predviđeno mesto, zakači ih s prednje strane.

@michelimartinenghi

Como esconder seu sutiã? ##lojalaconquista##dica##michelimartinenghi##tendencia##dicas##moda

♬ sonido original - Avengers

Nakon toga, pokazala je kako haljina izgleda nakon trika i grudnjak se ne vidi. Video je do sada pogledan gotovo pet miliona puta i ima više od 334.000 lajkova, kao i stotine komentara od drugih TikTok korisnica koje su zahvalne na ovom korisnom modnom triku.

- Sačuvaću ovaj video kako ne bih zaboravila trik - napisala je jedna, a druga je dodala da je reč o najboljem triku ikada.