Koliko vas zapravo zna koju veličinu brushaltera zapravo nosi?

Ukoliko znate, svaka čast, ali verujemo da je sam proces odabira bio više nego mukotrpan. Ako paše "dubina" korpe, ne paše širina, pa onda sam oblik nije dobar, A, B, C, D... besomučno isprobavanje... i onda, kada ste konačno mislili da je to-to, nakon više sati nošenja, bukvalno trčite kući samo da bi skinuli sa sebe "stegu za mučenje".

Ono što zapravo posredi, ukoliko vam se sve to dešava, je da naposletku ipak niste odabrale pravu veličinu brushaltera. Međutim, sada ćete ceo proces moći poprilično da pojednostavite zahvaljujući aplikaciji na telefonu.

Naime, za razliku od ostalih kalkulatora veličine grudnjaka koje ste možda već videle, aplikacija mybraFit donosi više od pukog izbacivanja veličine na temelju dva merenja.

brushalteri
Freepik/Freepik 

Najbolje od svega je to što vam neće biti potreban ni metar, niti bilo koje drugo pomagalo, osim tvog telefona koji će sam odraditi sav posao putem skeniranja sličnom onom za Appleov i Androidov ID lica.

Celu ideju pokrenuo je Wacoal koji dizajnira brushaltere više od 71 godina, nakon što su se potrošači okrenuli više internetskoj kupovini, ponajviše usled pandemije.

Aplikacija uzima u obzir tvoj oblik tela, oblik grudi, tip tkiva grudi, nagib ramena i željenu potporu, ostavljajući ti i preporuke o grudnjacima Wacoal (kojih ima više od 60) koje uglavnom odgovaraju vašim grudima i ličnom stilu.

myfit bra aplikacija
printscreen/mybraFit 

Kako aplikacija zapravo radi?

Najpre ćete skenirati telo, i ne morate da brinete da će se fotografije negde skladištiti ili zloupotrebiti. Zatim se postavlja niz pitanja kako bi se bolje upoznale vaše potrebe i voilà! Prilagođeni opis za kupovinu grudnjaka i veličina šalju ti se e-poštom.

Žene koje su testirale aplikaciju rekle su da je impresivnija nego što su očekivale.

"Kao neko ko je godinama pisao i učio o donjem vešu, bila sam prilično uverena da je veličina koju sam nosila pre aplikacije bila tačna, pa je bilo zadovoljstvo videti da aplikacija pruža podatke o korpi", napisala je jedna devojka.

Istina je da šokantno visok procenat žena ne nosi odgovarajuću veličinu, što u najboljem slučaju znači da još nisu pronašle grudnjak koji je zapravo udoban, a u najgorem slučaju znači da potencijalno nanose štetu grudima ili leđima.

mybraFit
printscreen/mybraFit 

Zato je ovo sjajan način da izaberete pravi brus, pogotovo ako u vašem mestu ne postoji personalizovana usluga merenja kojom ćete otkriti svoju savršenu veličinu i model.