Jedan proizvod koji se baš uvek mora naći u našoj kozmetičkoj torbici i koji uvek imamo uz sebe svakako je korektor. Reč je o pravom "beauty čarobnjaku" koji odlično prekriva znakove umora, sitne linije, kao i nepravilnosti na licu, a uz tek nekoliko poteza aplikatorom, možete postići wow-efekt i licu dati svežinu.

Ipak, pronaći savršen korektor nije nimalo jednostavan zadatak. On mora biti lagan, a istovremeno dobro prekrivati sitne linije, znakove umora ili nepravilnosti na licu. Takođe, bitno je pogoditi idealnu nijansu i pripaziti da je formula takva da se na licu ne stvara cakey efekt. Kad se sve stavi "na papir", potraga se prilično zakomplikuje, a bitna je stavka i cena pa su mnogi okreću drogerijskim proizvodima.

korektor
Freepik 

Poslednji proizvod koji je postao viralni hit na TikToku, pravoj beauty riznici savršenih proizvoda, je korektor Makeup Revolution's Eye Bright Concealer koji svoju popularnost može zahvaliti odličnom prekrivanju, kao i činjenici da licu pruža efekt "razbuđenosti" i daje mu potrebnu svežinu, a upravo je to ono što mnogi žele postići prilikom jutarnjeg šminkanja, piše Glamour.

korektor
asos 

Ako ste u potrazi za novim korektorom, Revolutionov je dostupan na Asosu, gde je njegova cena 8,50 funti, a moguće je birati između 12 nijansi.

Tiktokerka Megha Singh pokazala kako možete postići face lift uz pomoć ovog proizvoda. Pogledajte u nastavku:

@meghaess

Reply to @med.s03 here’s the original facelift with concealer video #faceliftmakeup#facelift#nonsurgicalfacelift#shapeshift

♬ BDASH Breathe - BDash

Megha Singh