Torba oduvek važi za neizostavan modni dodatak, nosiv uz svaki stajling i stil, a kada je u pitanju najmodernije za proleće 2022. godine, na svoje će doći i ljubitelji minimalističkog, ali i maksimalističkog stila.

Nova modna sezona je na pomolu, a sa njom i novi, veoma uzbudljivi modni trendovi, posebno kada su torbe u pitanju. Od jarkih boja, posebno roze, do čistih oblika i uzbudljivog pletenog dizajna, nove trendi torbe vas sigurno neće ostaviti ravnodušnim.

Trendi torbe za proleće specifične su boje, modela i linija.
Shutterstock 

Bilo da želite da svoj prolećni izgled naglasite trendi modnim dodacima ili razbijete monotoniju, ovo su četiri modela koja svakako vredi pogledati.

Pletene torbe

Ono što su krznene torbe bile zimi, tašne sa delikatnim i ponekad veoma razrađenim pletenicama su modni hit za proleće 2022. Bilo da je u pitanju makrame, heklani ili pleteni modeli u prirodnoj ili nekoj jarkoj boji, ovi modeli tašni naći će se na ramenu svi ljubitelji mode.

Jarke boje, naročito ružičasta

Dizajneri na revijama za proleće i leto 2022. u potpunosti su se složili: torbice jake i upečatljivo roze su neizbežan modni dodatak sezone koja je pred nama, dok bež modeli, s druge strane, izgledaju gotovo staromodno. Bilo da se radi o crossbody modelu ili popularnom baguetteu, glavna karakteristika je da je boja torbe upečatljiva i jaka, a ne nežno roze.

XXL torbe preovlađuju naspam mikro modela

Minijaturne torbe odredile su sve stajlinge poslednjih sezona, a moto je bio što manje - to bolje. Ali 2022. veliki modeli se vraćaju. Torbe u XXL dimenzijama su praktične i svakom svakodnevnom izgledu daju ležernost. U ovim torbama zaista možete staviti ama baš sve što vam je potrebno.

Torbe definisanih linija

Modni influenseri se sve više odlučuju za tašne svedenog i elegantnog dizajna, jasnih linija i od jačih materijala. Ovi modeli izgledaju mnogo elegantnije od onih sa preklopima i volanima, a takođe su klasičniji i bezvremenski. Zbog toga ih je mnogo lakše kombinovati sa poslovnim stajlingima.