Jedan od ključnih modnih detalja za leto je i pletena torba, a mi ove sezone obožavamo končane i pletene varijante koje su isto tako pogodne i za odlazak na plažu, ali i za šetnju gradom.

Pomiriti funkcionalnost i estetiku nije nimalo jednostavno, ali to našim lokalnim brendovima to vrlo dobro polazi za rukom.

Naime, torba za plažu mora pre svega služiti svrsi, a zatim i izgledom odgovarati našem stilu odevanja. Kao što smo spomenuli, ovog leta obožavamo končane ili pletene varijante jer je reč o jednostavnim, ali upečatljivim i atraktivnim modelima. Veoma su praktični za svako kombinovanje morskog outfita, a volimo ga jer podaruju i dašak neobavezne boho estetike.

Što se tiče boja, obožavamo neutralne zemljane tonove, ali i one vibrantne koji sve podižu, a isto tako, nisu isključene niti šarene varijante koje su kao stvorene za sve one koji obožavaju da se poigravaju s modom.

Budući da je izbor i više nego sjajan, u nastavku smo izdvojili nekoliko divnih torbi za plažu iz aktualne ponude omiljenih Instagram stranica!