Uprkos tome što se trendovi iz sezone u sezonu menjaju, ipak postoje ti neki klasici koji su uvek jednako poželjni, a kada govorimo o torbama, crni modeli su bezvremenski odabir koji uvek izgleda jednako poželjno i atraktivno.

Upravo zato, dobra crna statement torba mora se pronaći u svačijoj kolekciji!

Unazad nekoliko sezona male torbice vrlo uspešno pronalaze svoje mesto u dnevnim kombinacijama, a razlog zašto je to tako krije se u tome što je reč o vrlo praktičnim modelima.

Crna torba je klasik koji se mora pronaći u svačijoj kolekciji.
Instagram 

Ipak, usprkos tome, nešto veće torbe bez obzira na sve, uspele su da se zadrže na policama radnji jer je ponekad, ma koliko god se trudili, izazovno sa sobom nositi samo mobilni, novčanik i ključeve.

Tako jednom kad odaberete svoju savršenu dimenziju, predlažemo da to bude u crnoj boji jer upravo ona baš svakom outfitu pruža dozu elegancije i strogoće, a i odličan su izbor kada razigranu kombinaciju treba smiriti.

Stoga, kao što smo spomenuli, crna torba je klasik koji se mora pronaći u svačijoj kolekciji, a kako bismo vam pomogli prilikom odabira, u nastavku smo izdvojili nekoliko odličnih modela različitih cena pa ne sumnjamo da ćete s lakoćom odabrati onaj koji najbolje pristaje vašem stilu odevanja.

Ovo je 10 ključnih modela crnih torbi!

Print Screen/Zara fd