Prava je umetnost pronaći lagani puder pogodan za svaki dan, koji ujedno dobro prekriva i ne ostavlja osećaj težine na licu.
Svaka žena se oseća lepše kada nanese malo šminke, ali pritom je važno izbeći onaj zacementirani osećaj na licu i izgled maske. 

Prilikom odabira tečnog pudera za svaki dan važno je izabrati onaj koji će prvenstveno odgovarati vašem tipu kože te odabrati dovoljno lagan, prozračan i kvalitetan proizvod koji će delovati prirodno i potrajati ceo dan, bez osećaja težine na licu.

Puder koji su nahvalile sve vodeće beauty influenserke i šminkerke svakako je Bourjois Healthy Mix. Pogodan je za sve tipove kože, dakle namenjen je za osobe sa normalnom, suvom i mešovitom kožom. 

puder
Wanted! 

Bourjois Healthy Mix

Sigurno ste do sada čule da voćni kokteli imaju pozitivan uticaj na izgled i zdravlje kože. Uz Bourjois Healthy Mix tečni puder u makeup rutini, pored prekrivanja nesavršenosti obezbedićete koži neophodne nutrijente za pravilnu funkciju, uz blistavost i energiju zahvaljujući kompleksu vitamina C, E i B5.

Ne izaziva negativne reakcije na koži, prekriva crvenilo i hiperpigmentacije, fleke od akni – sve one sitnice koje narušavaju lepotu tena i vašeg lica. 

Pruža baršunast i prirodan izgled lica i traje ceo dan na koži, a ima srednje prekrivanje te se smatra idealnim za svakodnevnu upotrebu. Takođe, idealan je izbor za sve koji traže puder lagane teksture koji se lako razmazuje i daje blistav i zdrav izgled kože.

bourjois healthy mix puder
screenshot/lilly.rs